Παρασκευή

Οι Ελληνες παιρνουν το νομο στα χερια τους!!!Συνεχίζεται η αυτοοργάνωση των Ελλήνων. Ομάδες περιφρούρησης και στην Λακωνία

politofilakiΜπορεί να μην παίζει πλέον στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των ιστοσελίδων, λόγω της οικονομικής κρίσης, η εγκληματικότητα όμως των λαθρομεταναστών συνεχίζει να ... θερίζει, και συνεχώς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια έχουμε σκληρότατα εγκλήματα, πολλές φορές με νεκρούς ή βαριά τραυματίες. 
Και όσο το επίσημο κράτος δεν ασχολείται με το φαινόμενο, όσο η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει - λόγω ελλιπούς εκπαίδευσης, λόγω υλικοτεχνικών ελλείψεων, λόγω ανυπαρξίας πολιτικής βούλησης, ή οποίοδήποτε άλλο λόγο - να μην μπορεί να αντιμετωπίσει όλη αυτή την εγκληματικότητα, όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να αναρωτιόμαστε πόσος ακόμη καιρός θα χρειαστεί, μέχρι κάποιος Έλληνας να "σπάσει" από την πολυπολιτισμική πίεση και να έχουμε περιστατικά σαν αυτό της Φλωρεντίας. Θα τον κατηγορήσουν ως ... δολοφόνο τότε και ως μανιακό. Η πραγματικότητα όμως θα είναι ότι οι ευθύνες θα βαραίνουν τους  ώμους άλλων. Αυτών που επιτρέπουν να συνεχίζεται ως έχει σήμερα η κατάσταση.
Ευτυχώς όμως μέχρις στιγμής οι Έλληνες αντιδρούν με αρκετή ψυχραιμία. Όπως παραδείγματος χάριν οι κάτοικοι του οικισμού Ριβιώτισα στην Λακωνία. Οι οποίοι μετά από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χτες, αποφάσισαν να αναλάβουν οι ίδιοι την προστασία των ζωών και των περιουσιών τους, σχηματίζοντας ομάδες ... επιφυλάκής. Λογικό, αφού σύμφωνα με καταγγελίες η αστυνομία αδυνατεί να τους προστατεύσει. Τι έγινε όμως χτες; Ήταν ξημέρωμα της Τετάρτης. Σε ένα στενό δρομάκι βρίσκεται η μονοκατοικία του 85χρονου Π. Π. .Η ώρα είναι περίπου 1:40 τη νύκτα και τα γειτονικά σπίτια ξυπνούν από τις φωνές της 70χρονης που έχει βγει από το σπίτι και καλεί σε βοήθεια. Οι γείτονες έντρομοι βλέπουν την άτυχη τραυματισμένη από μαχαίρι στο γοφό και στη λεκάνη. Γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι ........
είναι κτυπημένος, στο σπίτι και ο κατάκοιτος 85χρονος. Καλούν την Αστυνομία.
Λίγο νωρίτερα 4 -5 άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι και άσκησαν πρωτοφανή βία στο αδύναμο ζεύγος των γερόντων με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα. Στην προκλητική και βάναυση επίθεση ο γέροντας πέφτει βίαια και κτυπά ενώ οι δράστες μαχαιρώνουν τη γερόντισσα, αποσπούν τις λιγοστές οικονομίες του ζευγαριού και γίνονται καπνός.
Οι γείτονες δεν άκουσαν το παραμικρό παρά μόνο όταν οι δράστες απομακρύνθηκαν και η γερόντισσα έσπευσε να ζητήσει βοήθεια σε έξαλλη κατάσταση. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας, αν και συνήθως οι εισβολείς επιλέγουν σπίτια με ηλικιωμένους, ανυπεράσπιστους απέναντι στα όπλα τους.
Όσο για εμάς, το μόνο που μας μένει είναι το να αναρωτηθούμε για το εάν θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη για ... εχθροπάθεια, εάν και όταν κάποιος Έλληνας "σπάσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: