Δευτέρα

Παρα λιγο να παιξουν μπουνιες Χαρακοπουλος και Λυκουρετζος

Οι φωνές του αγούγονταν σε ολόκληρο των τρίτο όροφο των γαλάζιων γραφείων


Τρικούβερτος καβγάς μεταξύ δύο κορυφαίων γαλάζιων στελεχών σημειώθηκε στην καθιερωμένη σύσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στη Συγγρού, που ακούστηκε σε ολόκληρο τον τρίτο όροφο των κεντρικών γραφείων της ΝΔ!
Πρωταγωνιστές ήταν ο γραμματέας του κόμματος και ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού. Μόνο στα... χέρια δεν πιάστηκαν ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, με τον πρώτο να λέει στον δεύτερο:
"Η γραμματεία σου έχει κοστίσει όσο ολόκληρο το κόμμα" και ο Λαρισαίος πολιτικός να απαντάει: "Είσαι ο πιο άσχετος γραμματέας που έχει παράσει ποτέ...".
Οι παριστάμενοι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι, καθώς γνώριαζν ότι ο Αρκάς γραμματέας δεν κάνει τέτοιες κινήσεις αν έχει πρώτα την έγκριση του Σαμαρά...
Μετά απο αυτό ο Λυκουρέντζος αποχώρησε εκνευρισμένος απο την συνάντηση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Λίγο μετά τον τσακωμό ανακοινώθηκε ότι στην γραμματεία του Μάξιμου Χαρακόπουλου τοποθετήθηκε με απόφαση του Σαμαρά, αναπληρωτής γραμματέας ο δικηγόρος Αντώνης Οικονόμου, που ανήκει στην στενή παρέα του Μεσσήνιου αρχηγού απο τη Θεσσαλονίκη, στην οποία ανήκει και ο επιχειρηματίας Χαϊτογλου.
Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: