Τετάρτη

Νεο Μπαχαλο!!!Ξυλοκόπησαν σκοπό και του έκλεψαν το όπλο!!!!



Σε συναγερμό έχει τεθεί το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη μυστηριώδη κλοπή όπλου από σκοπό στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλίαρτο της Βοιωτίας.

Το περιστατικό για το οποίο έχει λάβει γνώση και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Εκείνη την ώρα ένας σμηνίτης έκανε σκοπιά στην κεντρική πύλη της Μονάδας Καυσίμων Αλιάρτου, όταν δύο άγνωστοι που είχαν παραβιάσει την περίφραξη του στρατοπέδου και οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, τον πλησίασαν αθόρυβα και στη συνέχεια του επιτέθηκαν.

Ο 19χρονος αιφνιδιάστηκε από την απρόκλητη επίθεση και επιχείρησε να αμυνθεί, ωστόσο οι δράστες ήταν δύο και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια να τον ξυλοκοπήσουν, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο. Οταν ο σμηνίτης έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, οι δράστες άρπαξαν από τα χέρια του το πολεμικό τυφέκιο G3 μαζί με τη γεμιστήρα που έφερε, αλλά δεν απομακρύνθηκαν παρά συνέχισαν να τον χτυπούν ζητώντας του να τους παραδώσει τα κλειδιά της αποθήκης όπου βρίσκεται ο υπόλοιπος οπλισμός του στρατοπέδου.

Ο νεαρός τους απάντησε ότι δεν τα είχε και τότε απαίτησαν να τους αποκαλύψει το σημείο στο οποίο βρισκόταν η αποθήκη. Τελικά, κατάφεραν να τη βρουν, όμως, λόγω της ασφάλειας του κτιρίου δεν στάθηκε δυνατό να εισβάλουν στο εσωτερικό της.

Εξοργισμένοι, πήραν «σηκωτό» τον 19χρονο και τον οδήγησαν στον λόφο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω από το στρατόπεδο όπου τον ξυλοκόπησαν και πάλι με μανία, με αποτέλεσμα, όπως έγινε γνωστό από έγκυρη πηγή της αστυνομίας, να σπάσουν κάποια από τα πλευρά του.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν αφήνοντας αβοήθητο τον άτυχο σμηνίτη, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς για τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το θύμα στους αστυνομικούς, αυτό που κατάλαβε ήταν ότι οι δράστες ήταν Ρωσοπόντιοι, ωστόσο, προβληματίζει το γεγονός ότι στην κατάθεσή του έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Φως στην υπόθεση προσπαθεί να ρίξει η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, η οποία τηρεί σιγήν ιχθύος, ενώ γνώση του περιστατικού έχει λάβει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το στρατόπεδο επισκέφθηκε και ο αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: