Πέμπτη

Τελευταίο αντίο σήμερα στον κοσμηματοπώλη που εκτέλεσαν Αλβανοί ληστές εν ψυχρώ στην Λυκόβρυση.



Στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης θα παιχτεί σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος που ζει η οικογένεια του 34χρονου κοσμηματοπώλη τον οποίο εκτέλεσαν αλβανοί ληστές άνανδρα και πισώπλατα μέσα στο μαγαζί του.
Φίλοι και συγγενείς θα πουν στις 3.30 το τελευταίο αντίο στον 34χρονο μέσα σε κλίμα οδύνης και θα ζητούν τον ελάχιστο να βρεθούν και να τιμωρηθούν εκείνοι που του στέρησαν τη ζωή. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης στις Κουκουβάουνες.
Κάποιοι πολίτες που περνούν έξω από το κλειστό κοσμηματοπωλείο σταματούν και αφήνουν λίγα λουλούδια. Όμως δεν καταλαβαίνω, ποιος ο λόγος που ο χαμός του Γιώργου Αλεξόπουλου συγκίνησε πολύ λιγότερο τους Έλληνες και την κοινή γνώμη από εκείνον του Μανώλη Καντάρη;

Και ο Γιώργος είχε γυναίκα έγκυο και ένα μικρό δίχρονο κοριτσάκι και εκτελέστηκε από τα ξενόφερτα ζώα τι ίδιο ωμά και στυγνά. Πραγματικά κοιμούνται οι Έλληνες τον ύπνο του δικαίου και νομίζουν πως ξύπνησαν με το να μαζεύονται στο Σύνταγμα για το πορτοφόλι τους και μόνο... Τι να το κάνετε ρε μαλάκες αγανακτισμένοι το πορτοφόλι στον τάφο; Ο πρώτος λόγος που θα έπρεπε όλοι μας να βρισκόμαστε στο Σύνταγμα εάν ήμασταν ένας σοβαρός λαός, θα ήταν για να διαμαρτυρηθούμε για την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση και μετά για όλα τα άλλα. Συνεχίζουν κανονικά να μας εξοντώνουν καθημερινά και η κυβέρνηση ακόμα συσκέπτεται τι θα κάνει τους λαθρομετανάστες οι οποίοι συνεχίζουν επίσης να μπουκάρουν καθημερινά κατά χιλιάδες από τα αφύλακτα και απροστάτευτα σύνορα... Άξιοι της κατάντιας μας...

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους τους Γιώργου.


ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;

ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ; ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ; ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΖΩΑ. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: