Πέμπτη

Αγανάκτηση... δωδεκάποντη!!!!!.........αλλα και με Πιτσιουλη και Κοκκινουλη!!!!





Στην σημερινή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, αρκετός κόσμος όλων των ηλικιών, παρέμεινε για πολλές ώρες. Στην πόλη βέβαια που περισσεύει το «ψώνιο» και ο νεοπλουτισμός, δεν θα μπορούσε να λείψει και η αγανακτισμένη Λαρισαία με την «louis vuitton» και το ψηλοτάκουνο. Έτσι γίνονται οι πραγματικές επαναστάσεις… με παντεσπάνι.

 Το να πρωτοστατει ομως Νικος Πιτσιουλης με την συντροφιά δίμετρης ξανθιάς  από τη Γερμανία που μάλλον είναι υπάλληλος του -το γνωστο κλεφτρόνι των Ελλήνων φορολογουμένων που εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελευθέρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Παει πολυ!!!!

Και το αλλο!!!!Αυτο και αν ειναι ειδηση !!!!Ηταν εκει ο γνωστος Κοκκινουλης  Οπως επισημαινει μαλιστα το http://larissa-antinews.blogspot.com/

Οι «αγανακτισμένοι» της Λάρισας μειώνονται καθημερινά σε αντίθεση με άλλες πόλεις της Ελλάδας. Δεν αγανακτούμε σ’ αυτή την πόλη ή το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο; Το διαφορετικό άλλωστε, πάντα το είχαμε μέσα μας. Μας άρεσε να βαυκαλιζόμαστε πως μόνο εμείς οι Λαρισαίοι ξέρουμε να ζούμε όπως κανείς άλλος. Κάπως έτσι, τα τελευταία είκοσι χρόνια, μεγαλώσαμε καρφιτσώνοντας «παράσημα» του τύπου:

Η πόλη του καφέ και της διασκέδασης που ποτέ δεν κοιμάται.
Η πόλη με το μεγαλύτερο παζάρι και τη μεγαλύτερη πλατεία που βγάζει Πρωθυπουργό.
Η πόλη με τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της επαρχίας και τους καλύτερους φιλάθλους.
Η πόλη με τα περισσότερα Posrsche και εμπορικά κέντρα (αναλογικά με τον πληθυσμό).
Και καταφέραμε να γίνουμε:
Η πόλη της επίδειξης, της ζήλιας και του φθόνου
Η πόλη του άκρατου νεοπλουτισμού, της τοκογλυφίας και της υπεξαίρεσης
Η πόλη του κεμπάπ και της Τσικνοπέμπτης στις λαμαρίνες της «σκεπαστής»
Η πόλη που οι μαθητές των δημοτικών σχολείων «σπρώχνονται» να επισκεφτούν το δημοτικό συμβούλιο και την «αρχαιότερη» εφημερίδα της, παρά το Μουσείο και το αρχαίο θέατρο.
Η πόλη που αποδίδει «τιμές αρχηγού κράτους» στη Μενεγάκη
Η πόλη του τραμ και της έφιππης αστυνομίας
Η πόλη που αντί να το αναδείξει το  αρχαίο θέατρο, προτιμά να φτιάχνει άλλο ημιτελές φτωχογκλάμουρους θέατρο (ΟΥΗΛ).

Η πολη του Πιτσιουλη και του Κοκκινουλη!!!!
Να και ο δανειστης του Κωλοσπιτου που βραβευει τον Πιτσουλη!!!! 
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ, ήτοι οι παροχές του υπό την πτώχευση του Ελληνικού Δημοσίου προς τον Πρόεδρο είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

 Αφιερωμενο στους υβριστες του Βασιλεα που το παιζουν αγανακτισμενοι την Κεντρικη Πλατεια της Λαρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: