Κυριακή

Ε ρε ξεφτυλες Νεοδημοκρατες του Σαμαρα!!!!!!



Αφου χαντακωσαν τον Κωστα Αγοραστο, τα γνωστα Βουλευτακια της Λαρισας -εξαπτερυγα του Σαμαρα που στις προσεχεις εκλογες θα ψαχνονται για σταυρο!!!!! εχουν απολυσει τον Κοκκινουλη και τον ΧοντροΝασικα στον καμπο να αναλυουν την πολιτικη του Αντιμνημονιου.Βρε γαλαζιοι χαραμοφαηδες που ποτε δεν εχετε δουλεψει στη ζωη σας ειστε σοβαροι ρε!!!!!(Ναι ρε Μαξιμε Χαρακοπουλε και Χρηστακη Ζωη δειχτε μας τα ενσημα που εχετε κολησει μεχρι σημερα!!!!)


Αντι να επιστρατεύσετε τον Άξιο Νομάρχη και Δεξιό Λουκα Κατσαρό αμολάτε όλους αυτούς  που με την συμπεριφορά τους έβλαψαν την παράταξη.Τουλαχιστον Ο Λουκας φευγει απο τη Νομαρχια με τρυπια παπουτσια  γιατι ετσι ειναι οι Δεξοι.Δεν διοριζουν το σοι!!Δεν πλουτίζουν από τις θέσεις τους!!


Ξέρετε γιατί δεν θέλετε τον Λουκα στο παιγνίδι? Γιατι στις προσεχεις εκλογες παρα την πουστια που του κανατε θα σας φαει λαχανο αν κατεβει βουλευτης.
Τα ιδια κανατε και στην Καμηλαρακη.Ο Σπανουλης ο Διαμαντος , ο Παπαδημοπουλος τα καταφερατε να ειναι παροπλισμενοι.Γιατι τους φοβάστε.Θελετε θυματα και διαπλεκομενους για να τους τραβατε το χαλι?!!!!
Τι να πουν  μωρε τεμπεληδες ο Κοκκινουλης και ο Νασικας, οτι λεηλατησαν την Ενωση συνεταιρισμων χωρις να δωσουν λογαριασμο σε κανεναν τοσα χρονια? Εχετε τσατισει τοσο πολυ τον δεξιο κοσμο και κανετε ζημια στην Υποψηφιοτητα του Κωστα Αγοραστου γιατι βολεύεστε ετσι.

Και γιατι σαμποταρατε την Υποψηφιοτητα Χρυσοβεργη που ειναι Εκλεγμενος Δημαρχος με τη Νεα Δημοκρατια η την υποψηφιοτητα του Χονδρονασιου επισης εκλεγμενου Δημαρχου?.
Απλουστατα γιατι αυτοι ειναι γνησιοι Δεξιοι, οχι σωγαμπροι!!!!Δεν ειναι διαπλεκόμενοι και ποτέ δεν θα τους ελέγχετε!!!!
Και φερνετε και εκεινον τον τραγικο Τζημα που ειναι τοσο ασχετος για το τι γίνεται στον Καμπο και επιτηδες δεν φερατε τον Κασαπιδη επειδη ειναι αγνος  δεξιος και βασιλοφρονας.


Μαζεψτε μωρε τον Κοκκινουλη γιατι μονο ζημια κανει στην Παραταξη.
Τοσο καφροι ειστε και δεν καταλαβαινετε η το κανετε επιτηδες?




Γράφει ένας
Δεξιός Πυρ και Μανια



Δεν υπάρχουν σχόλια: