Δευτέρα

Η λασπη λερωνει τους λασπιαδες...



Διδακτωρ της Γεωπολιτικης   με διατριβη που διηρκεσε εξι χρονια για τις μειονοτητες στην Τουρκια ( τον εν δυναμει κινδυνο της Τουρκιας να υποστη την τυχη της Γιουγκοσλαβιας) βαθυς  γνωστης της Τουρκικης απειλης αλλα και της στρατηγικης αντιμετωπισεως του εξ ανατολων κινδυνου, οσο κανεις άλλος από την θεσι αυτη, ο Αντιστρατηγος Φραγκουλης Φραγκος  είναι ένα σπανιο παραδειγμα αξιοκρατικης εξελιξεως.

Γεννημα και θρεμμα του  ελληνικου λαου,  προερχομενος από τον κορμο της ελληνικης κοινωνιας, χωρις κανενα μεσο από τα συνοριακα κατασαβραχα ο Φραγκουλης που ξεκινησε την μαθητικη του ζωη..  Πρωτος επιτυχων στην Σχολη Ευελπιδων το 1970, πρωτος αποφοιτος από την σχολη με τον βαθμο του Ανθυπολοχαγου το 1974 , μετα από επιτυχη διακεκριμενη σταδιοδρομια , καταδρομεας αλεξιπτωτιστης εν ενεργεια,   αφου υπηρετησε  περιπου 4 χρονια ως στρατιωτικος ακολουθος στην Ελληνικη Πρεσβεια της Αγκυρας,  διατελεσε εν συνεχεια διοικητης μοναδας ειδικων δυναμεων, μετα  διοικτητης της ταξιαρχιας Πεζοναυτων ,  αργοτερα  διοικητης   σε επιλεκτες θεσεις της στρατιωτικης ιεραρχιας ,  απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, και απόφοιτος του NATO DEFENCE COLLEGE (NADEFCOL)  τελικως κατεκτησε επαξιως και ασκει τα καθηκοντα του Αρχηγου ΓΕΣ από την 6η Αυγουστου 2009.

Η κορη του Ευτυχια χαρισματικη ταλαντουχος αποφοιτος της  Δραματική Σχολής American Musical and Dramatic Academy, Νέα Υόρκη.  Εν συνεχεια του τμηματος  Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού,  του Παντείου  Πανεπιστημίου. Με Μουσικές σπουδές,  Απόφοιτος του Μοντέρνου Τμήματος Φωνητικής και Υποκριτικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, πιάνο-ανωτέρα σχολή, σολφέζ, αρμονία, αρμονία jazz, τραγούδι. Με συμμετοχη σε ξεχωριστες θεατρικες παραστασεις  και δισκογραφικες συνεργασιες με τον  Θεοδωρακη   και όλα αυτά πολύ ενωριτερον από την αξιοκρατικη εξελιξι του Πατερα της
                                                                        
                                                                          ****
Τη Κυριακή, στις 6 το απόγευμα στην ΕΤ3,( 28ης Φεβρουαριου 2010)   προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο μιας ,απο τις καλύτερες εκπομπές,  που είδαμε-οσοι την είδαμε-στη Κρατική τηλεόραση. Μιλάμε για το Balkan Express, που ήταν ένα υπέροχο νοκυμαντέρ-οδοιπορικό στους γείτονές μας. Οσοι Ελληνες την παρακολουθησαν , συνειδητοποιησαν  ότι μονο εθνος αναδελφο δεν ειμαστε όταν στα Βαλακνια κατοικουν και δραστηριοποιουνται τοσοι Ελληνες που μπορουν να μετατρεψουν ειρηνικα, οικονομικα πολιτιστικα, ελευθερα τα Βαλκανια σε μεγαλη Ελλαδα... Ισως όμως  γι αυτό , η εκπομπη αυτή, τελικως ενοχλησε. Ιδιαιτερως δε πολλους δειλους αστρατευτους κονδυλοφορους..

Συμπτωματικως παρουσιάστρια της εκπομπήςαυτης,  της «Balkan Express», ένα ταλαντούχο κορίτσι με εξαιρετικό βιογραφικό και άνεση στο φακό σε συνδυασμό με φυσική ευγένεια και σεμνότητα. Η Ευτυχία Φράγκου. Κορη του νυν αρχηγου ΓΕΣ Αντιστρατηγου Φραγκουλη
                                                                                     ***
Και ενοχλησε .Η εκπομπη της Ευτυχιας αλλα και ο Αντιστρατηγος με την Εθνικη του δρασι και τις  αδιαφιλονικητες ικανοτητες  του και τα εργα του στον Ελληνικο στρατο , που τοσο  αθορυβα και αποτελεσματικα..ανεξοδα προωθει. Απο τα ακριτικα νησια μεχρι τον  Εβρο..
 Διοτι  ολοι τα αστρατευτα οικολογικα ψευτο δημοκρατικα  λαικιστικα  μεσα εστραφησαν αμεσως κατά τα Ευτυχιας  πλην ομως ι εμμεσως κατά του Πατερα της Αρχηγου ΓΕΣ Αντιστρατηγου Φραγκουλη Φραγκου , επειδη η Ευτυχια ως διακεκριμενη επαγγελματιας επετυχε προσφατως την παρουσιασι μιας αλλης εκπομπης στη ΝΕΤ   με τιτλο  «Εικονα σου Ειμαι »
Συμφωνως προς  με την ανακοίνωση της ΑΕ «The Art Factory» η Ευτυχια θα παρουσιάζει την εκπομπή «Εικόνα σου Είμαι» η οποια είναι μια εξωτερική παραγωγή για λογαριασμό της ΕΡΤ ΑΕ, για την οποία εργάζονται 20 τεχνικοί και δημοσιογράφοι. Η παραγωγή αφορά την παράδοση 13 εκπομπών με κοστος  19.500 ευρώ καθεμία, ενώ η παρουσιάστρια Ευτυχία Φράγκου θα έχει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «μικτές αποδοχές οι οποίες ανέρχονται σε 800ευρώ ανά εκπομπή. Συνολικά δε, για τις 13 εκπομπές που προβλέπει η σύμβαση οι μικτές αποδοχές της παρουσιάστριας μόλις που θα ξεπερνούν τις 10.000ευρώ».
Όμως αυτή η ανακοινωσις πνιγηκε στραγγαλισθηκε , θαφτηκε με τονους σκουπιδιων και λασπης. Αντ αυτης βουιξε ο τοπος με την αναπαραγωγη της συσκοφαντησεως από τα λασπολογικο οχετο βοθρολυμματων του αστρατευτου  Ταρζαν και των πιθηκων που τα αναπαραγουν.Ο,τι δηλαδη είναι το συνολο του κοστους που θα εισπραξη η «The Art Factory» ο μισθος της Ευτυχιας και όχι τα 800 ευρω ανα εκπομπη...
Βεβαια είναι προφανες ανθρωποι που δεν υπηρετησαν διοτι το 1985 ( που ειχαμε πλερια δημοκρατια) χαρακτηρισθησαν , οπως λεγι ο Ελληνικος λαος τρελλοι, δηαλδη  « Ι5»
Ενώ σημερα, οι ιδιοι αυτοι ξετερελλαμενοι  πλεον, τρελλοι με χαρτια από το στρατολογικο τους γραφειο, εχουν αδεια οπλοφοριας και τρια οπλα.Γιατι αφου εχασαν το πρωτο, ζητησαν δευτερο.Μετα αφου ξανα εχασαν το δευτερο τελικως σημερα κατεχουν το τριτο. Επιπλεον εχουν και δεια οδηγησεως ενώ ταυτοχρονως απαλλαχθησαν της σταρτιωτικης θητεια ως τρελλοι..
Είναι προφανες λοιπον και  αυτονοητο λεγαμε, ότι αυτοι οι ιδιωνυμοι ανθρωποι, φθονουν οποιον αξιοκρατικως ανερχεται την κλιμακα της ΖΩΗΣ ιδιως εκει οπου οι ιδιοι απετυχαν παταγωδως, ειτε   προκειται για την ταλαντουχο Ευτυχια ειτε για τον παναξιο Αρχηγο ΓΕΣ.
Και εκμεταλλευομενοι την αδυναμια, ως εκ της ακρως τιμητικης θεσεως του Αντιστρατηγου Αρχηγου ΓΕΣ να υπερασπισθη την κορη του αλωνιζουν και πρωταγωνιστουν στην ειδικοτητα τους... Την λασπολογια...
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: