Τετάρτη

Κωστα Τζανακουλη !!!!!Οχι Αλβανο Υποψηφιο στο Ψηφοδελτιο σου !!!!Οσοι σου προτεινουν κατι τετοιο εναι εχθροι σου!!!!


Φιλε Δημαρχε !!!

Υπαρχουν καποιοι που σε συμβουλεύουν να βάλεις τον Μιτσι στο ψηφοδελτιο σου!!!!Ειμαστε καθετα αντιθετοι μ αυτη τη λογικη!!!!Δεν προκειται η ψηφος των Αλαβνων να ειναι καθοριστικη για την εκλογη σου.Θα εισαι ουτως η αλλως Δημαρχος Λαρισας, Αν ομως κανεις κατι τετοιο θα χασεις ολους εκεινους που πιστευουν οτι η Εγλκηματικοτητα στην Ελλαδα εχει γενεσιουργό αιτία την Αλβανική Λαθρομεταναστευση. Θα χασεις ολους αυτους που επεσαν θυματα της Αλβανικης Τρομοκρατιας .Τα σπίτια τους παραβιάστηκαν , ληστεύθηκαν. Μην το κανεις αυτο και για ενα αλλο Ιστορικο Λογο.Ολα τα Think Tanks εδω ομιλουν πλεον ανοιχτα οτι στην Θεωρια των Ουτσεκαδων για δημιουργια της μεγαλης Αλβανιας και την διεκδικηση της Τσαμουριας οι Αλβανοι στην Ελλαδα θα παιξουν καθοριστικο ρολο στην πραγματοποίηση των επεκτατικών τους σχεδίων!!!! Λειτουργώντας σαν εμπροσθοφυλακή.
Ξερω ότι εισαι πατριωτης και μπροστα σε οποια σκοπιμοτητα δεν θα βάλεις σε δευτερη μοιρα την Πατριδα.Υστερα να σεβαστεις τους Βορειηπειρωττες και το προσφατο Θυμα του Ελληνισμου στη Χειμαρα.
Δημαρχε
Οταν όλα τα ΜΜΕ μιλουν για έναν που βιασε και σκοτωσε 11χρονο. Για καθημερινες ληστειες όπως στην Αλόννησο κλπ που έχουν σαν προελευση τη συγκεκριμενη Χωρα δεν μπορεις εσυ να να βαλεις τον συγεκριμενο τυπο στο Ψηφοδελτιο σου!!!!
Αποτελει ανεπανόρθωτο Λάθος που θα σε ακολουθεί σε όλη σου την Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: