Κυριακή

Ομηροι στις προνομιακες συντεχνιες αλητων



Λυδα λιθος η επιβολη του Νομου και της εφαρμογης των αποφασεων της εκαστοτε κυβερνησεως

" Η άρνηση των ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης να συμμορφωθούν στις αποφάσεις της Πολιτείας για την επίταξη των οχημάτων και των προσωπικών τους υπηρεσιών συνιστά βαριά προσβολή της έννομης τάξης, πλήττει το κοινωνικό σύνολο και αντιμετωπίζεται άμεσα με τα ακόλουθα μέτρα:"

Ηταν μερος της κυβερνητικης ανακοινωσεως μετα την αδιαλλακτη εξωπραγματικη αντιδημοκρταικη και αυθαιρετη στασι της συντεχνιας των ιδιοκτητων φορτηγων να συνεχιζουν την απεργια παρα την κηρυχθεισα επιστρατευσι των ιδιων και επιταξι των οχηματων των.

Το πλεον σημαντικο μερος της ανακοινωσεως που εφερε ανακουφισι στην κοινη γνωμη τον απλο λαο ηταν το εξης:

« Οι Ένοπλες Δυνάμεις με τα δικά τους μέσα διασφαλίζουν ήδη -σύμφωνα με το υπάρχον σχέδιο- την τροφοδοσία σε καύσιμα κρίσιμων τομέων (αεροδρόμια, μονάδες της ΔΕΗ, Νοσοκομεία, κ.ο.κ). Αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού θα συμβάλλουν, εφ' όσον χρειαστεί, στην κάλυψη των αναγκών των νησιών μεταφέροντας βυτιοφόρα..»

Παρατηρουσα τους :απελπισμενους οδηγους σε ατελειωτες ουρες στα λιγοστα πρατηρια που δεν ειχαν κλεισει -αμολυβδη τελος- να φιλονικουν να εξαγριωνονται ως εάν ειμεθα σε εμπολεμη καταστασι.Οι τουριστες που δεν μπορουν να επιστερψουν με τα αυτοκινητα τους ακινητοποιημενα, να διερωτωνται αν εχουμε καποιαι σχεσι με τους Ελληνες που περιγραφουν τα αρχαια κειμενα..Η μαλλον με την μονη αρχαια λεξι που εμεινε στο λεξιλογιο μας από τον επιταφιο του Περκλεους.. {"Φιλοκαλουμε τε γαρ μετ ευτελειαςκαι φιλοσοφουμεν ανευ μαλακιας"·}

Διοτι κι αν ακομη, η μεχρι σημερα υπο την προστασια του κρατους συντεχνια των ιδιοκτητων φορτηγων που εκαρπουτο τα οφελη των κρατικοδιαιτων, ειχε δικιαιο να διαμαρτυρεται , το εχασε με τον τροπο που επελεξε να το διεκδικηση.Διοτι στην πλειονοτητα τους οι συνδικαλιστε του κλαδους εμφανιζονται με μια αλητικη μαγκια, ένα ψευτικο τουρκο- νταηλικι, περιφρονησι, ασυνειδησια ως εάν αγνοουν την ζημια που προκαλουν, αναλγητοι και βαρβαροι. Βλαπτοντες περισσοτερο και πανω απ όλα στηνΧωρα μας .Οχι το ΠΑΣΟΚ ή την κυβερνησι.

Ταυτοχρονα μαζι συνοδοιποροι με την αλητεια των βασανιστων μας, προσετρεξαν προθυμα τα αδελφα πλεον κομματα, η ΝΔ και το ΚΚΕ

«Η κυβέρνηση όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Δεν έκανε ειλικρινή διάλογο και άφησε τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Με δυσμενέστατες συνέπειες για όλη τη χώρα. Και τώρα σπεύδει με ακραία μέσα να λύσει μια ακραία κατάσταση που η ίδια δημιούργησε», ηταν ο,τι μπορεσε να ψελλιση ε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης παιρνοντας ευσι απριοκαλυπτα και λαικιστικα το μερος των εκνομων και εκβιαστικων ενεργειων των απεργων.

Ενώ το ΚΚΕ επι τω ακουσματι της ειδησεως για την αληθως σωτηρια επεμβασι των Ενοπλων Δυναμεων στην τροφοδοσια των νησιων της ΔΕΗ και των Νοσοκομειων ολιγον ελειψε η Παπισσα του Περισσου να βγη από τα ρουχακια της..

Το ΚΚΕ «καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει δυνάμεις του στρατού ως απεργοσπαστικό μηχανισμό». Χαρακτηρίζει την απόφαση «επικίνδυνη και απαράδεκτη. Δείχνει ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενεργοποιεί όλο το αντιλαϊκό νομικό οπλοστάσιο που έχει συγκεντρώσει η αστική τάξη, με σκοπό να τσακίσει κάθε δράση που στρέφεται εναντίον της βάρβαρης πολιτικής της».

«Την ευθύνη δεν την έχουν οι απεργοί», συνεχίζει το ΚΚΕ, «αλλά η κυβερνητική πολιτική που ενισχύει τη συγκέντρωση υπέρ των μονοπωλιακών ομίλων και σε βάρος κυρίως των πιο μικρών ιδιοκτητών. Επιβεβαιώνεται ότι μπροστά σε αυτό τον οδοστρωτήρα δεν απομένει άλλος δρόμος από την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».

Ειλικρινως εκ του αποοελεσματος κρινοντες, βλεποντας την αλλοπροσαλη και ανευθυνη πολιτικη της ΝΔ στην αντιπολιετευσι , την φανατικη προσηλωσι της ΝΔ διαχρονικως στην πολιτικη της μονομερους προδοτικης ληθης ασυλιας στο εκνομο ΚΚΕ, καταληγουμε ότι η μοναδικη εθνικη υπηρεσια που προσεφερο ο σιωπηλος πλεον και τεως καταλληλοτατος πρωθυπουργος μας , ηταν η απομακρυσνισς της ΝΔ από την διακυβερνησι της χωρας. .

Ταυτοχρονως, μολονοτι αβυσσος χωριζει την λογικη από τα φληναφηματα των σοσιαλιστων της κυβερνησεως του ΠΑΣΟΚ, ιδιως στα επαχθη φορολογικα μετρα και το κυνηγι της επιχειρηματικης πρωτοβουλιας, ή της ψευδους λαικιστικης γλωσσας του ΠΑΣΟΚ οσον αφορα την συμμετοχη του ιδιου στο δημοσιο χρεος – τερας-, οφειλουμε να αναγνωρισουμε μερικες αληθειες.

1. Η υπογραφη του μνημονιου και επιβολη διαρθρωτικων μετρων είναι εθνικος μοοδρομος και αποτελει -εστω εξ αναγκης- θαραλλεα πραξι που μακροχρονιως την καρπουται το ΠΑΣΟΚ. Ενώ λαικισμο υποκρισια και ψευδο συμπονοια για τον λαο ο κος Σαμαρας..

2. Η αποφασι για την επιστρατευσι επιταξι των παρανομουντων αλλα και η εντολη στις Ενοπλες δυναμεις να αναλαβουν ενεργο ρολο πριν από την καταρρευσι της χωρας, δικαιως προκαλει ικανοποιησι των Ελληνων ( πλην ΚΚΕ) και το οφελος παλιν καρπουται η κυβερνησις αυτή, Όχι η δειλη ΝΔ απραγος ουραγος και λαικιστικος κολακας προς υφαρπαγη ψηφων.

Τελος αναμεναμε από τον κο Καρατζαφερη μεγαλυτερη σοβαροτητα στην αντιμετωπισι αυτης της καταστασεως. Καθαροτητα και σαφηνεια στις θεσεις του..Εξ αλλου, είναι σαφες. Δεν προκειται να εκλεγη πρωθυπουργος με τις ψηφους των απεργων κουτσαβακηδων της ασφαλτου προνομιακων ιδιοκτητων φορτηγων

Διοτι η συγκρουσι αυτή αναλογως της εκβασεως της θα κρινει το μελλον της Ελλαδος, την εφαρμογη του μνημονιου, την εμπιστοσυνη του Ελληνικου λαου ότι ο Νομος εφαρμοζεται και το νταηλικι των εκβιαστων ειναι πομφολυγξ.

Ιασων


Δεν υπάρχουν σχόλια: