Τετάρτη

Ολοκληρο αεροπλανο μισθωνουν οι Λαρισαιοι Ομογενεις για να ερθουν Λαρισα να ψηφισουν το Δημαρχο της Ομογενειας!!!!




-->
O Κώστας Τζανακουλης ήταν πάντοτε ο αγαπημένος Δήμαρχος των ξενητεμενων Λαρισαιων. Το δημαρχιακό του γραφείο ήταν πάντοτε ανοιχτό για όλους εμάς τους Ελληνοαμεριkανους. Δεχθηκε παντοτε με απειρη αγαπη τους εκπροσωπους της Αμερικης στην Ελλαδα και τους εντυπωσιασε με την εκλεκτη Θεσσαλικη Φιλοξενια . Απο την εποχη του Nicolas Berns μεχρι το τελευταιο Προξενο του Θεσσαλονικοτικου Προξενειου πριν λιγο καιρο!!!Εντυπωσιαζε η αρχοντια του και η βαθεια γνωση των Θεματων που απτονται με την Τ.Α. Δεν είναι τυχαιο ότι το 1995 κλήθηκε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου του Michigan (MSU) των ΗΠΑ, ως υπότροφος ερευνητής, όπου συνεργάσθηκε με το τμήμα σε θέματα Αγροτικής Κοινωνιολογίας και είναι μέλος της Rural Sociological Society (USA).

Επι πλέον είναι βαθύς γνώστης του ρόλου της Ομογένειες και της δυνατότητας της για την ανάπτυξη της Περιοχής. Για αυτο περιελαβε με αγαπη και συνεδραμε την επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού που έκαναν μαθήματα στη Λάρισα και τον Αγιοκαμπο. Φιλοξένησε δυο φορές τον Μιχάλη Δουκάκη. Αδελφοποιησε τη Λαρισα με την πολι Knoxville, TN στέλνοντας πολυμελή αντιπροσωπεία Λαρισαίων και το Λύκειο Ελληνίδων που άφησαν άριστες εντυπώσεις.

Όλα αυτά Ντίνο Διαμαντο είναι χαραξη Στρατηγικης Πολιτικης για τις πόλεις του μέλλοντος που θα κληθούν σε ένα νέο περιφερειακό σχήμα να δημιουργήσουν και ευνοϊκές συνθήκες για στρατηγικούς επενδυτές. Επομένως θεωρούμε την κατηγορία σου εναντίον του Δημάρχου ότι τάχα έκανε απλή διαχείριση σαν συκοφαντία και συντροφικό μαχαίρωμα!!!

Και κάτι άλλο

Με ατέρμονες κορώνες για Περιβάλλον –γιατί αυτό έχουμε δει από σένα μέχρι τώρα- δεν παράγεις πλούτο!!!

Για αυτο στις προσεχεις εκλογες θα ειμαστε εκει να στηριξουμε τον αγαπημενο Δημαρχο !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: