Κυριακή

ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗΣ !!!!!!!!!!!!ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ..




Την ωρα που η οικονομικη κατασταση στην ελλαδα εχει φτασει σε οριακο σημειο,σε μια εποχη που το ΠΑΜΕ και ολα τα ανθελληνικα στοιχεια αλωνιζουν και κανουν ο,τι τους γουσταρει στην χωρα αυτη,ο υπουργος προστασιας του κοπριτη κανει ενα βημα πιο περα..
Ναι αναγνωστακο μου,δεν τον πειραξε το παρεμποριο απο τους λαθραιους,ουτε αν σκοτωνουν τις γιαγιαδες για ενα ευρω τα αλλοδαπα διποδα..
Δεν τον πειραξανε οι βομβες που τοποθετουνται εξω απο την βουλη,ουτε τα ελληνικα πανεπιστημια που εχουν γινει ορμητηρια βανδαλων,αλλωστε εχει φιλους αναρχικους,το εχει δηλωσει...
Τον πειραξαν οι ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΟΥΚ,που στην παρελαση της 25ης μαρτιου,φωναζανε συνθηματα κατα των αλβανων...
Χαρακτηρισε αυτα τα συνθηματα ρατσιστικα και υποστηριξε οτι καλλιεργουν το μισος...
Ηθελα να γνωριζα τι εχει μεσα στο κεφαλι του...Δεν πηγε φανταρος,δεν ξερει μεσα στα στρατοπεδα οτι εκπαιδευουν μαχητες κι οχι φλουφληδες?
Δηλαδη τι θα κανουμε τωρα ρε χρυσοχουντιδη,θα διδασκουμε τους στρατιωτες πως να αγαπουνε τον πλησιον τους,η θα τους διδαξουμε ατομικη τακτικη και πως να σωσουν το τομαρι τους σε περιοδο πολεμικων επιχειρησεων?????
Η μηπως σε ενδεχομενο πολεμο με την αλβανια να σκεφτονται να σκοτωσουν καποιον αντιπαλο ,φοβουμενοι μην τους χαρακτηρισουν "ακροδεξιους φονιαδες"???
Αλλα η πραγματικοτητα αγαπητε ΠΡΟΠΟ ειναι αλλη...
Δεν σε ενοχλησαν τοσο τα συνθηματα αλλα το γεγονος οτι αυτα ειναι τα πιστευω τους...
Αυτα εχουν φωλιασει μεσα τους,αυτη την ιδεολογια εχουν,με αυτη θα πορευθουν μεχρι να πεθανουν,αυτο ειναι που σε τσουζει....
Αλλα δεν καταλαβαινεις οτι αν τους αποστρατευσεις,θα απογοητευσεις χιλιαδες κοσμο που εχει ακομα τα πιστευω του για την πατριδα..
Αφου με αυτη την κινηση θα διωξεις ατομα,τα οποια θα θυσιαζαν την ζωη τους για αυτο το μπουρδελο που κανατε εσεις σημερα και το λενε ελλαδα...
Οταν ομως μπουν οι τουρκοι και αρχισουν να βιαζουν τις μαναδες σας και τις αδερφες σας,αυτους τους ρατσιστες θα φωναξετε να σας γλυτωσουν....
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΕ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: