Τρίτη

Ελληνοποιημενοι Εισβολεις Εσφαξαν ηλικιωμένη και τη βοηθό της



Φρίκη που δεν μπορεί να τη χωρέσει ανθρώπινος νους! Ακόμη και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θήβας δεν μπορούν να περιγράψουν το πρωτοφανές για τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά αποτρόπαιο διπλό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο χωριό Πλατανάκι στη Βοιωτία με θύματα δύο γυναίκες που σφαγιάστηκαν άγρια.

Το θέαμα που αντίκρισαν οι έμπειροι αστυνομικοί αλλά και ο ιατροδικαστής μόλις μπήκαν στο σπίτι όπου διέμεναν μια 87χρονη κατάκοιτη γυναίκα και η 45χρονη οικιακή βοηθός της ήταν σοκαριστικό!

Η ηλικιωμένη γυναίκα κείτονταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος πάνω στο κρεβάτι της, ενώ στο υπόγειο του σπιτιού βρέθηκε κατακρεουργημένη η 45χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός της. Ο δράστης, αφού της έκοψε το λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, προχώρησε στον ακρωτηριασμό των δύο χεριών της. Ωστόσο, η μανία του δεν σταμάτησε εκεί, αφού το πτώμα της άτυχης γυναίκας έφερε και πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Το φρικιαστικό έγκλημα που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι όταν ένας συγχωριανός της άτυχης ηλικιωμένης πήγε στο σπίτι να δει αν είναι καλά. Η γυναίκα και η οικιακή βοηθός είχαν να δώσουν σημάδια ζωής από το βράδυ της Κυριακής. Παρά τα συνεχή τηλεφωνήματα τόσο του γιου της όσο και άλλων συγγενών, καμία δεν απαντούσε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ετσι, στη 1.00 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε ένας γείτονάς τους, ο οποίος μόλις άνοιξε την πόρτα ήρθε αντιμέτωπος με τις εικόνες φρίκης.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί το μακελειό που είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ασφάλειας, το σπίτι δεν ήταν ανακατεμένο, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας. Η αγριότητα με την οποία δολοφονήθηκε η 45χρονη αλλοδαπή στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας σε άτομο του περιβάλλοντός της, με το οποίο προφανώς είχε προσωπικές διαφορές. Συγκεκριμένα, οι διωκτικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό ενός Πακιστανού βοσκού, ο οποίος εργαζόταν τον τελευταίο μήνα στην περιοχή. Ο τελευταίος φέρεται να είχε ερωτευτεί παράφορα την άτυχη γυναίκα, αλλά δεν έβρισκε ανταπόκριση.

Οι σοροί των δύο γυναικών μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: