Δευτέρα

Βραζει η Λαρισα απο αγανακτηση


«Κόκκινο» έχει χτυπήσει στην Λάρισα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι υπό πίεση! Ο κόσμος βράζει καθώς βλέπει την ομάδα να πηγαίνει καρφί για τον υποβιβασμό ύστερα από την ήττα και την απογοητευτική εμφάνιση στα Γιάννινα!

Ο Ουζουνίδης στην σημερινή προπόνηση ήταν αμίλητος και δεν μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει στους παίκτες που πλέον νιώθουν την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει κι άλλο.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε δύο μέρες ρεπό ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση και από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Στην πόλη πάντως επικρατεί μούδιασμα και θυμός. Είναι χαρακτηριστικό πως το Σάββατο περίπου 150 άτομα ζήτησαν εξηγήσεις από τον Ουζουνίδη στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε η αποστολή μετά το ταξίδι στα Γιάννινα.

Η κουβέντα ήταν σε κόσμιο επίπεδο, αλλά η αλήθεια είναι πως στην Λάρισα κυριολεκτικά είναι έξω φρενών από αυτά που βλέπουν!


Τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται να κριθεί το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας.

Σήμερα ο Κώστας Πηλαδάκης αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για τον 42χρομο τεχνικό, ύστερα από την αποδοκιμασία που γνώρισε ο προπονητής από περίπου 200 οπαδούς κατά την άφιξη της αποστολής των «βυσσινί» από τα Γιάννενα και το γενικότερο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του.

Παράλληλα, φήμες ήθελαν τον Ουζουνίδη να υποβάλει σήμερα την παραίτησή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει. Ετσι, όλοι τώρα περιμένουν την απόφαση του κ. Πηλαδάκη, ο οποίος παραμένει άγνωστο αν θα στηρίζει τον Ουζουνίδη.

Εν τω μεταξύ, εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα θα μείνει ο Αμπουχατζίρα, ύστερα από τον απίστευτο τραυματισμό του το πρωί του Σαββάτου (τραυματίστηκε στον τένοντα όταν πάτησε... μια σπασμένη κούπα στο ξενοδοχείο).

Από την πλευρά του, ο Μελίσσης δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως στον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν θα παίξουν ξανά οι ανέτοιμοι Κατσιαρός, Βενετίδης (ο πρώτος είναι και τιμωρημένος

Πηγή: Balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: