Σάββατο

Τήν ἀποδεικνύουν τήν κυριαρχία τους ...!


(δεῖτε καί  τό βίντεο στήν Ἐσχάτη Γραμμή Ἀνασχέσεως )


Διηνέκη,ἔχει ξανασυμβῆ καί θά ξανασυμβῆ ! Ὅποιος πηγαίνει ἐπίσκεψιν στήν Αὐτοῦ Ἐξοχότητα τοῦ Δ΄ Ῥάϊχ,θά ἀκολουθῇ τίς ἐπιταγές τῆς τρεμουλιάρας ἀπογόνου τοῦ Καρλομάγνου. Ἀλλιῶς...

11/7/2019

Έχοντας στο πλευρό της τη νέα Δανή πρωθυπουργό, Μέτε Φρεντερίκσεν, η Μέρκελ και η επίσημη καλεσμένη της άκουγαν τους εθνικούς ύμνους των χωρών τους ενώ ήταν καθιστές. Μάλιστα η Μέτε καθόταν σταυροπόδι...  «Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί!», γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ βλέποντας την Καγκελάριο της χώρας τους να κάθεται σε καρέκλα την ώρα που ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Γερμανίας. (ἐδῶ)

Τήν ἀποδεικνύουν τήν κυριαρχία τους ...
Ξέρεις από κρυπτο-εβραία Νεοταξίτισσα Ανατολικογερμαναρού;

...έρχονται και Ισραηλινές επενδύσεις ,αγοράζουν ακίνητα μέσω ξένων funds ,και μέσω δικηγορικών γραφείων ,μεσιτών ,πεθαίνουν για αγάπη για εμάς !ρε ουστ του λες ,τίποτα αυτός ,κολιτζουρι ,χαχαχα !με τον πατριώτη της λέσχης θα λυθούν όλα ,πρώτα πρέπει να του μάθουν ,ότι στην ανάκρουση του εθνικού Ύμνου ,οι Έλληνες ,στέκονται όρθιοι και σε στάση προσοχης.


Ο προκάτοχος υπάλληλος στεκόταν με τα χέρια στα στραγάλια του και ορθανοιχτους τους πόδας ,μπερδεύτηκε....έρχονται τυχαία ;όχι βέβαια ,εεε ούτε και εμείς θα τους σαπακιασουμε τυχαία....(ἐδῶ)

Ἀριστόμαχος εἶπε ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: