Πέμπτη

Το ξεπούλημα του κρατικού πλούτου βαφτίστηκε ανάπτυξη!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτακης Μερκελ
Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γερμανία, αν δεν είναι ναρκοθετημένη, είναι τουλάχιστον ένα δρόμος γεμάτος με αγκάθια.
Η Μέρκελ πολύ αγάπησε τον Αλέξη, που ήταν "ο μικρός που μαθαίνει" γι' αυτήν και αποδείχθηκε ο καλύτερος σύμμαχός της στην επιβολή και τήρηση των μνημονίων, στην καθημαγμένη Ελλάδα.
Στο πρόσωπό του η κόρη του πάστορα βρήκε το πρόσωπο της νεότητάς της, όταν ήταν στην Ανατολική Γερμανία και είχε διαποτισθεί από τον μαρξισμό, που δεν εφάρμοσε στην χώρα της, αλλά στην Ελλάδα, που έγινε το καλύτερό πειραματόζωό της.
Η ίδια προετοίμαζε την μετά Βαΐων εκλογή του Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015, όταν είχε συναντήσεις με τον Δραγασάκη, τον Σταθάκη και τον Χουλιαράκη.
Τον είχαν έτοιμο από καιρό. Για να δώσει το όνομα της Μακεδονίας ανιστόρητα στα Σκόπια και αδιαμαρτύρητα να επιβάλλει το τρίτο σκληρό μνημόνιο. Έτσι έγινε ο καλύτερος υποτακτικός της. Σε τέτοιο σημείο, που ήταν γι' αυτήν έκπληξη η μη επανεκλογή του.
Το εχθρικό της πρόσωπο το έδειξε στην νεοσχηματισθείσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που ουσιαστικά δεν την συνεχάρη, αλλά στη σχετική διπλωματική ανακοίνωση εξήρε την προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία της με τον Τσίπρα.
Μια παράταιρη συνεργασία και ιστορία αγάπης και λουλουδιών του Λαϊκού κόμματος της οικονομικά ηγεμονεύουσας Γερμανίας και της αριστερής κυβέρνησης της οικονομικά παραπαίουσας Ελλάδας.
Ο Σαμαράς είχε προαποφασισθεί να χάσει τις εκλογές από την Μέρκελ, που τον υπονόμευε γιατί δεν μπορούσε να ανεχθεί την σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση του πάνω στα εθνικά θέματα και την άρνησή του για τετελεσμένα γεγονότα στο Μακεδονικό.
Η Μέρκελ δεν αγάπησε ποτέ την Ελλάδα που θέλει και όσο μπορεί να σηκώσει το κεφάλι της και να ανασυγκροτηθεί. Θέλει πιστούς υποτακτικούς χωρίς περιστροφές και αντιρρήσεις.
Ο δρόμος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Γερμανία είναι στρωμένος με αγκάθια και οδοφράγματα.Στην ΝΔ γινεται τελικα το ελα να δεις !!!Βλέπω όμως τους μισούς να καταπίνουν μονορούφι τις Πρέσπες ολόκληρες και να αυτοπραγματώνονται μέσα από κάθε υποψία ιδιωτικοποίησης - και αυτοί να αυτοαποκαλούνται δεξιοί· και άλλους που προτάσσουν τα εθνικά ζητήματα με όποιο κόστος και που ζορίζονται στην ιδέα του πάρε κόσμε δημόσια περιουσία – και αυτοί να πιστεύουν με τη σειρά τους πως είναι οι πραγματικοί δεξιοί/συντηρητικοί. Η δε ΝΔ ενώ αποτελεί φιλόξενο χώρο για τους πρώτους, αποτελεί μάλλον καρικατούρα για τους δεύτερους. Εξαιρώντας λογής παλινδρομούντα σούργελα που βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν ατζέντες, φαίνεται ότι στη ΝΔ υπάρχει δομικό πρόβλημα στα κάτω. Μόνο στα κάτω όμως, γιατί στα πάνω τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα.

Με το που κάθισε ο Μητσοτακης  στην αναπαυτική καρέκλα του Μαξίμου, ξέχασε τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ που προεκλογικά είχε κάνει σημαία για να λάβει την ψήφο των πολιτών.
Κουβέντα για την καταστροφική περίοδο Βαρουφάκη.
Κουβέντα για το ξεπούλημα της περιουσίας μας για τα επόμενα 100 χρόνια.
Θάφτηκαν κάτω από το υποτιθέμενο πρόγραμμα ανάπτυξης και ανάτασης της χωράς, που ακόμη αναμένει την έγκριση των δανειστών.
Και δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι τα νέα βάρη που θα το συνοδεύουν, κατόπιν της εγκρίσεως.
Καθώς ως γνωστόν οι... γαλαντόμοι δανειστές δεν δίνουν τίποτε δωρεάν.
Ίσως αν η νέα κυβέρνηση έφερνε μονομερώς στην Βουλή και ψήφιζε με... ένα νόμο κι ένα άρθρο τις μειώσεις των φορολογικών συντελεστών και των πλεονασμάτων να ήταν διαπραγματευτικά σε ευνοϊκότερη θέση.
Βλέπετε όμως η... συνεχεία του κράτους την εμποδίζει.
Κι αναμένει το πράσινο φως από τους δανειστές, οι οποίοι με την σφραγίδα των προηγούμενων κυβερνήσεων που... συνέχιζαν την λαμπρή πορεία του κράτους, ανάχθηκαν σε αποικιοκράτες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ας προσπαθούν όσο θέλουν οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί των νέων κυβερνώντων να διαστρεβλώσουν.
Για να αντιληφθείτε το μέγεθος του νέου κυβερνητικού παραμυθιού περί περήφανης Ελλάδας, αρκεί η υπόσχεσή τους για μείωση των πλεονασμάτων από το 2021. Τη στιγμή που ο Τσίπρας έχει υπογράψει για πλεόνασματα 3,5% μέχρι το 2022.
Προφανώς δηλαδή, έπειτα από... σκληρές διαπραγματεύσεις θα καταφέρουν να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα της πρώτης φοράς αριστερά που τόσο μίσησαν.
Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα ελαφρώσουν κάπως τον δύσμοιρο λαό... για να έχει συνέχεια το κράτος.
Στο μεταξύ... ας απολαύσουμε το ξεπούλημα του κρατικού πλούτου που βαφτίστηκε ανάπτυξη.
Η αρχή γίνεται με την απαξίωση της ΔΕΗ και έπεται συνέχεια.
Άλλωστε η Αγία Οικογένεια διαθέτει το απαραίτητο know how.
Ασχέτως αν στις προσπάθειές της να πουλήσει τον ΟΤΕ, έχασε την εξουσία.
Φρονούμε ότι ο Κυριάκος έχει διδαχθεί από τα λάθη της οικογένειας και θα αποφύγει τις κακοτοπιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: