Πέμπτη

Τα projects των εργολάβων και στο βαθος Καραμανλης




ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΟΙ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Η ΝΟVARTIS. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ.
 
Γιατί οι κουράδες που ψηφίζετε να φτειάξουν το κτηματολόγιο; Μια δεκαετία και με το κτηματολόγιο τίποτα ενώ ακόμη δεν έχει καταγραφεί η περιουσία της Εκκλησίας και κανείς δεν ξέρει τι παίζει με τις δωρεές σε Εκκλησία και Άγιο Όρος. Όλοι ξέχασαν την Ρασαντέλ επι Καραμανλή και το Βατοπαίδι.

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

  • Το Μάτι κάηκε γιατί δεν υπήρχαν αντιπυρικές ζώνες.
  • "Τα ειδικά ελικόπτερα και τα αεροπλάνα που σβύνουν τις φωτιές δεν μπορούν να πετάνε το βράδυ" σας λένε οι απατεώνες και ψεύτες που ψηφίζετε και το τρώτε αμάσητο.
  • Καλά κάνει και ο Καραμανλής και ξανακατεβαίνει για βουλευτής, επιβεβαιώνοντας πως κοιμάσθε όρθιοι και ότι έχετε Αλτσχάιμερ.
Λαός αμόρφωτος, απληροφόρητος και μαλάκας πάντα θα παθαίνει και ποτέ δεν θα μαθαίνει. Αυτοί θα τρώνε και θα περνάνε καλά και εσείς θα γράφετε στα ιστολόγια και θα τραβάτε σέλφις σαν το χαζό του Βαρδινογιάννη μέσα στη Βουλή.

Ο ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΝΔΡΟΠΑΡΕΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ, ΧΕΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΑΠΩΝ.


Αποτέλεσμα εικόνας για σπηλιωτοπουλος
Αποτέλεσμα εικόνας για σπηλιωτοπουλος καραμανλης




Δέκα χρόνια κρυβόταν η Σαβούρα της Πολιτικής. Εδώ κάνει αγκαλίτσες με αυτόν που  απειλεί τη χώρα, με τον οποίο είναι και κουμπάροι.



Εδώ πατάει σαν μαλάκας την Ελληνική σημαία. Αυτή η Συκιά πρέπει να ξαναμπεί στη Βουλή;


Δεν υπάρχουν σχόλια: