Τετάρτη

Ζησε μαη να φας τριφύλλι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Οι μπολσεβικοι του ΚΚΕ εσωτερικου που κυβερνούν ,αναμφιβολα εχουν προκαλεσει αρκετα δεινα στον τοπο.Να δεχτω οτι γεμισαν το κρατος με πολιτικους τους φιλους.Να δεχτω οτι προδωσαν την Μακεδονια σ ενα ποσοστο .Να δεχτω οτι δεν έσβησαν τις φωτιες εγκαιρα καποιοι υφισταμενοι τους υπο τον ανεκδηγητο Τοσκα και καηκαν αθωοι!!!.Και μηπως πρωτη φορα καιγονται!!!Να δεχτω οτι στα 4 χρονια που ειναι στην εξουσια αθετησαν ολα οσα ειχαν διακηρύξει.Να δεχθω οτι οτι δεν εσκισαν τα μνημονια και συμβιβαστηκαν και μαλιστα προσκύνησαν τον ξενο παραγοντα .Να τα δεχθω ολα!!!

Αλλα μισο λεπτο.Σε σας μιλαω.Τους πολιτικα και ιδεολογικα συγγενεις μου .Τους φιλους μου στην ΝΔ .Ναι σε σας τα κομματικα στελεχη της που ράβετε κουστουμια για την επομενη μερα της νικηφορας νικης υποτιθεται της ΝΔ- στις προσεχεις εκλογες.Σε σας. τους αγνους -οχι τα λαμογια- που λετε- και σας πιστευω οτι αγωνιατε για τον τοπο!!!! .Βαλτε το χερι στην καρδια και πεστε..... με ...... τα μεγαλα κακα στην Ελλαδα ποιος τα εκανε?
Ο ΣΥΡΙΖΑ? Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ειναι αθωα κομματα? Εσεις τελος παντων που ειχατε θεσεις στον μηχανισμο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ γιατι στο τελος μαζι κυβερναγατε -περνατε χρηματα απο τον Ελληνικο κουρβανα - εισαστε αθωοι?Ολοι εσεις οι βουλευται που ξοδευατε μαζι με τους αρχηγους σας τα τεραστια χρηματα των προεκλογικων αγωνων που ηταν δανεικά και αγυριστα και που τωρα πληρωνουν οι φτωχοποιημενοι Ελληνες εισαστε αθωα περιστερια ?Λοιπον εξω απαο τα δοντια Η καριολα η δημοκρατια σας μετεβαλε την πολιτικη σε επιχειρηση .Απο το 1974-να μην παμε και πιο πριν - το δημοκρατικο σας καθεστως εξασφαλισε σε καθε βουλευτη και υψηλοβαθμο κρατικο λειτουργο την λυση του οικονομικου τους προβληματος .Δημιουργησε τους εξ επαγγελματος πολιτικους - το καθεστως των αυτοδιοικητικων στυλ Αγοραστος -μια καινουργια κοινωνικη ταξη- που στην πραξη εχει αποδειχθει Εθνικη και κοινωνικη πληγη!!!

Επειδη το εχουμε δει το εργο ξανα και ξανα!!! Αδικα θα περιμενουν τα μπατηρια οι Ελληνες - να δουν -τους αγνους εκεινους πατριωτες. που ξενοι προς υλικες επιδιωξεις. ειναι αποφασισμενοι να αγωνισθουν για το γενικο καλο με τιμημα μονο την δοξα!!! Ζησε μαη να φας τριφύλλι .Ετσι το ελεγαν οι γονεις μου στο χωριο μου την Λαρισα

Δεν υπάρχουν σχόλια: