Τρίτη

Ξυπνατε ζλαπια και μην μετεχετε στις γαλαζιες εσωκομματικες!!!!

Πως η ξενοδουλη πολιτικη προδοτικη ελιτ ετοιμαζει ενα αλλο καλομαθημένο γονο για να σας καθησει στο ζβερκο σας ενω το δικος σας παιδι ειναι ανεργο και ντελιβερας.Τι δεν καταλαβαίνετε ρε ορνια .Ποσα επι τελους πρεπει να σας κανουν οι πολιτικοι για να τους γυρίσετε την πλάτη?

Στο επιτελείο της Ντόρας, ο Μικέλης Χατζηγάκης

Στο επιτελείο της Ντόρας, ο Μικέλης Χατζηγάκης
Ρόλο στον τομέα οικονομίας της Ν.Δ., με επικεφαλή την Ντόρα Μπακογιάνη αναλαμβάνει ο Μικέλης Χατζηγάκης. Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος, ο οποίος εδώ και 2 χρόνια συνεργάζεται στενά και με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη όντας μέλος και του δικού του επιτελείου, θα επικεντρώσει την εργασία του στον τομέα της ΝΔ στα θέματα των στρατηγικών επενδύσεων και των κόκκινων δανείων.
Έχει εξάλλου αποκτήσει «εξειδίκευση» στα ζητήματα αυτά καθώς ασχολήθηκε εκτενώς κατά την διάρκεια της εργασίας του στην Boston Consulting Group (BCG), ενώ στο βιογραφικό του καταγράφεται η πολυετής εργασιακή εμπειρία και στην Alpha Bank (στον τομέα των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων).
Άνθρωπος που έχει εντρυφήσει στις ανάγκες της αγοράς νεαρός Χατζηγάκης θεωρεί τις στρατηγικές επενδύσεις κλειδί για την δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας και επιμένει ότι «η μείωση της ανεργίας θα έρθει μέσα από Ελληνικές και ξένες επενδύσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια: