Τετάρτη

Αθήνα, η πρωτεύουσα της νεοελληνικής σαπίλας

1  
Πριν μία εβδομάδα, Δημοτικος Συμβουλος  κατήγγειλε στο δήμο των Αθηναίων τη μη τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που έγινε δωρεά στο “ελληνικό” κράτος το 1993!
Η απάντηση που δόθηκε ήταν πως ο δήμος αδυνατεί να πληρώσει το ποσό των σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) ευρώ που απαιτούνται για την τοποθέτηση. Την ίδια στιγμή τα Σκόπια δαπανούν συνολικά δέκα (10) εκατομμύρια ευρώ για την τοποθέτηση αγάλματος του Μεγάλου Στρατηλάτη! Τόσο ξεφτίλες έχουμε καταντήσει…
Τα Σκόπια είναι μια χώρα που μαστίζεται από ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Αλβανών-Βουλγάρων κατοίκων της και κρατικών δυνάμεων. Παρ’ όλα αυτά, σχεδιάζει, παραγγέλνει και στήνει ένα άγαλμα ύψους 13 μέτρων που θα τονίζεται η παρουσία του περιστοιχιζόμενο από μικρότερα αγάλματα πολεμιστών και λεόντων και εντυπωσιακά συντριβάνια. Ενέργεια ανάμεσα στις πολλές της παγκόσμιας τάξης να διαμορφώσει μία έστω και πλαστή εθνική συνείδηση στον πληθυσμό του γειτονικού κρατιδίου.

 Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, η κεντρική πλατεία, η πλατεία Συντάγματος έχει υποστεί ζημιές τουλάχιστον 800.000 (οχτακοσίων χιλιάδων) ευρώ από τις συμμορίες των αναρχοκομμουνιστών που υπό την εποπτεία του καθεστώτος συγκροτήθηκαν και ρήμαξαν για άλλη μια φορά το κέντρο της Αθήνας, σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή. Η εκτίμηση μάλιστα δεν περιλαμβάνει τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς στα καταστήματα! Συγκεκριμένα καταστράφηκαν: 176 κάδοι απορριμμάτων και 120 επιδαπέδια καλαθάκια ενώ τουλάχιστον 20 τόνοι από μάρμαρα και πέτρες μαζεύτηκαν από τα συνεργεία.
Ας συγκρίνει κανείς τα ποσά. Ας συγκρίνει τις επιλογές του κράτους και των προσώπων που κυβερνούν την Ελλάδα και ορίζουν τις τύχες του Έθνους και του καθενός από εμάς.
Οι Εθνικιστές αγωνίζονται και χύνουν το αίμα τους στους δρόμους και τις πλατείες για τη Σημαία του Έθνους και για να παραμείνει αλώβητη η Εθνική μας Μνήμη. Ανάμεσα σ’ αυτές τις ενέργειες δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνεται και η καταγγελία της μη τοποθέτησης του ανδριάντα του Μέγιστου των Ελλήνων στο δημοτικό συμβούλιο της πρωτεύουσας της νεοελληνικής σαπίλας.
Την ίδια ώρα οι κυβερνώντες καταληστεύουν το δημόσιο χρήμα, περνάνε “ζωή και κότα” δαπανώντας αμύθητα ποσά για ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό, ενώ παρακαλάνε για δανεικά μετατρέποντας τον λαό μας σε σκλάβο των τοκογλύφων. Κι έπειτα όλοι μαζί εμφανίζονται στα κανάλια της διαφθοράς για να συκοφαντήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα . Ας χαιρόμαστε που μες στον πανικό τους – αφού δεν τολμούν πια ούτε να κυκλοφορήσουν πλέον στους δρόμους, γιατί ο Λαός τους κυνηγάει – αποκαλύπτουν σε όλους πως η μόνη δύναμη που φοβούνται είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΙ. Εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: