Πέμπτη

Οι «Άθλοι» του Αθανασίου Νάκου!!!Τελικα η ΝΔ ειναι ενας μεγαλος βοθρος κλεφταραδων.!!!!



Tο αμαρτωλό παρελθόν πολλών πολιτικών δεν είναι εύκολο να εξαφανιστεί, αν και πολλές φορές όπως έχει αποδειχθεί, έχουν γίνει προσπάθειες.

Έτσι και το παρελθόν του βουλευτή της ΝΔ και Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής Αθανάσιου Νάκου φαίνεται ότι τον ακολουθεί σε όποια θέση κι αν βρίσκεται.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΜΑΡΤΩΛΟ» ΠΑΡΕΛΘΟΝ
O Κίτρινος Τύπος επαναφέρει στη δημοσιότητα απόψε μια επιστολή καταγγελία με αποδέκτη τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τα σκάνδαλα του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Αθανάσιου Νάκου.

Ο αποστολέας, δηλώνει εκπαιδευτικός και μέλος της ΝΔ. Ωστόσο, από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι στην ουσία είναι ανύπαρκτο πρόσωπο, καθώς ο πραγματικός καταγγέλλων δημιούργησε το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα. Άρα πρόκειται για μια ανώνυμη επιστολή-καταγγελία με πολύ σημαντικά στοιχεία.
Το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο φάκελος με την συγκεκριμένη επιστολή εστάλη στις 2 Ιουνίου του 2008 στον Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή και δεξί του χέρι.

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
Από τις πρώτες αράδες ο καταγγέλλων μιλά για την τακτική που ακολουθούσε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Αθανάσιος Νάκος, στο νομό Μαγνησίας με αποτέλεσμα ολόκληρη η περιοχή να συζητά τις δραστηριότητές του, αλλά χωρίς κανένας να τις σταματά.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θανάση Νάκο, ο οποίος ασύστολα, αδίστακτα, προκλητικά αξιοποιεί την πολιτική του ιδιότητα, για να πλουτίζει, προκαλώντας τα πλέον δυσμενή σχόλια με απρόβλεπτες συνέπειες για την παράταξη. Με συγκεκριμένα στοιχεία κ. Πρόεδρε θ’ αναφερθώ σε ορισμένες περιπτώσεις αυθαιρεσιών και παρανομιών που έχει διαπράξει ο κ. Νάκος σε συνεργασία με τον Μάκη Καλλίγερο, που του έχουν επιβληθεί 37 καταδίκες». Οι δύο έχουν συστήσει μεταξύ τους εταιρείες όπου έχουν εξαγοράσει το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά ακίνητα, άλλα που είχαν πρόβλημα με υπηρεσίες φρόντισαν να τα αποχαρακτηρίσουν και να χτίσουν πολυκατοικίες, άλλα να τα οικοπεδοποιήσουν και άλλα να τα χρησιμοποιήσουν επαγγελματικά.

ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑΚΟΥ
Ο αποστολέας, ενημέρωνε το Μαξίμου για θέματα που απασχολούσαν την περιοχή της Μαγνησίας, αναφέροντας μία προς μία τις υποθέσεις και παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία.
Ας διαβάσουμε λοιπόν καλά την επιστολή:

1. VOLOS PALACE: Σύμφωνα με τον κ. Παπαμιχαήλ ο κ. Νάκος, μαζί με τον αδελφό και το γιο του, ανήγειραν ξενοδοχειακή μονάδα, παίρνοντας υψηλά ποσοστά επιδότησης και μπαίνοντας στις ευεργετικές διατάξεις των Ολυμπιακών αγώνων του 2004.
2. ΞΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ: Εδώ, o συγγραφέας της επιστολής αναφέρεται στην περίπτωση αγοράς συγκεκριμένης τουριστικής μονάδας που αγοράστηκε από το Δήμο του Βόλου, χωρίς ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο να μάθει τίποτα. Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα είχε παραχωρηθεί από την ΕΤΑ (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα) στο Δήμο με βασική παράμετρο ότι ο «συνέταιρος» του κ. Νάκου, Μάκης Καλλίγερος, στη συγκεκριμένη περίοδο ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΤ και εκπρόσωπος της Ν.Δ. στο Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού.
3. Ξενοδοχείο ΚΥΨΕΛΗ: Πρόκειται για ξενοδοχείο το οποίο περιήλθε στην κατοχή του υφυπουργού μέσω «αφανούς» εταιρίας που βρίσκεται στην παραλία του Βόλου και ανακαινίζεται με επιδότηση.
4. ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ: Εδώ, η επιστολή αναφέρεται στην αποκάλυψη της τηλεοπτικής «Ζούγκλας» για τη δημιουργία αυθαίρετου οικισμού σε περιοχή του Βόλου. Για το συγκεκριμένο θέμα είχε κατατεθεί και ερώτηση από το ΠΑΣΟΚ.
5. Χάραξη δρόμου: Αναφέρει επίσης για την επιμονή του πρώην υφυπουργού, ώστε να χαραχθεί δρόμος σε συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να χτιστούν εξοχικές κατοικίες. Είναι θέμα που, όπως λέει ο καταγγέλλων, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις τόσο των κατοίκων όσο και του νομαρχιακού Συμβουλίου.
Στην επιστολή- κόλαφο για τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών, ο αποστολέας αναφέρεται και σε άλλα θέματα που προκαλούν τις αντιδράσεις της κοινωνίας στη Μαγνησία, όπως η αγορά της ψαραγοράς του Βόλου.

Εδώ λοιπόν προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα: Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής γνώριζε γι αυτήν την επιστολή;


http://hellenicamericanleagueoflarissa.blogspot.com/2013/03/blog-post_31.html

http://arisdeslis.blogspot.com/2013/03/blog-post_1585.html



video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ!!!!!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! ΕΣΥ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ… ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΚΟΥ ΦΥΓΟΘΡΑΡΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ!!!   
 ΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 250.000,000 ΠΕΙΡΑΙΩΣ

===============================

Ο υπουργός, ο κανακάρης του και η αμοιβή από τη Βουλή. (Μαλάκα νεοδημοκράτη, ψήφιζε)!

Και όμως... επί υφυπουργίας Νάκου, τον γιό του πλήρωνε για 1 χρόνο η Βουλή



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και όμως... επί υφυπουργίας Νάκου, τον γιό του πλήρωνε για 1 χρόνο η Βουλή


ΣΥΜΦΩΝΑ με τον Σαμαρά, η ανεργία θερίζει πλέον στην Μαγνησία κι όμως, αν και επιχειρηματίας, ο Σταύρος Νάκος έλαβε 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, η Μαγνησία έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας, λόγος που, σύμφωνα με τις προεκλογικές του δηλώσεις τον Απρίλιο, τον οδήγησε στην απόφαση, πέραν της Μεσσηνίας και για λόγους συμβολισμού, να πολιτευτεί και στην Μαγνησία. Η συνέχεια είναι γνωστότερη, αφού μετά το σήριαλ των διερευνητικών εντολών, οι οποίες τελικώς δεν καρποφόρησαν, ο πρόεδρος της Ν.Δ. μπροστά στην επανάληψη των εκλογών επέλεξε την έδρα της ιδιαίτερης πατρίδας του, αφήνοντας αυτήν της Μαγνησίας στον πρώτο σε ψήφους Βουλευτή Θανάση Νάκο.   
Ας πάμε όμως λίγο πίσω στο χρόνο και ας δανειστούμε το εισαγωγικό σημείωμα που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. και στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το 1978 ιδρύθηκε η εταιρία ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ. Το 2001 η Εταιρία μετονομάσθηκε σε ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ καθώς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ο Σταύρος Νάκος, γιος του ιδρυτού της Εταιρίας, ο οποίος αποχώρησε λόγω ασυμβιβάστου της ιδιότητας του βουλευτή με την επαγγελματική δράση. Το 2007 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ ΟΕ ίδρυσε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ. Από το 1978 μέχρι σήμερα έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί περισσότερα από 100 κτίρια κατοικιών, είτε με το σύστημα της αντιπαροχής, είτε με ανάπτυξη ιδιόκτητων οικοπέδων, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών στη περιοχή του Πηλίου, ξενοδοχεία στο Βόλο και στο Πήλιο και ολόκληρες βιομηχανίες ή τμήματά τους. Μετά την ίδρυση της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ προγραμματίζεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Αττική». Δηλαδή, όπως προκύπτει από το εισαγωγικό σημείωμα της εταιρίας, ο γιος του ιδρυτού της, δηλαδή του εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Θανάση Νάκου, ο Σταύρος Νάκος, από το 2001 επιχειρεί μέσω της εν λόγω εταιρίας. Άρα δεν είναι άνεργος, κάθε άλλο θα λέγαμε. Ιανουάριος 2009: Ο Θανάσης Νάκος είναι υφυπουργός Εσωτερικών και γίνεται γνωστότερος στην επικράτεια ως διαχειριστής του περιβόητου προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ». Ιανουάριος 2009 - Δεκέμβριος 2009: Ο Σταύρος Νάκος, γιος του Θανάση Νάκου, σύμφωνα με την Βεβαίωση Αποδοχών, του Τμήματος Λογιστηρίου, της Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, λαμβάνει από την Βουλή των Ελλήνων το ποσό των 40.698,99 ευρώ πλέον των κρατήσεων.   
Ιδού και η Βεβαίωση Αποδοχών: 
   Untitled-134.jpg  


Για να πληρωθεί βέβαια από την Βουλή, πρόκειται για κάτι σίγουρα ΝΟΜΙΜΟ. Ήταν όμως και ΗΘΙΚΟ; 

Όχι μόνο δεν ήταν άνεργος, αντίθετα είχε και συνεχίζει να έχει την δική του επιχείρηση και μακάρι να πηγαίνει πάντα καλά. 
 ================================


Πλαστογράφο βράβευσε ο Αθανάσιος Νάκος

Μία ακόμα υπόθεση διαπλοκής που αφορά στον σημερινό Αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην υπουργό, Αθανάσιο Νάκο παρουσίασε η χθεσινή εκπομπή «Κίτρινος Τύπος». Στο video  θα δείτε τον  Κωνσταντίνο Καραβασίλη, εκδότη της περιφερειακής εφημερίδας «Νέος Τύπος της Μαγνησίας» και δίπλα του τον τότε υπουργό Εσωτερικών Αθανάσιο Νάκο να τον βραβεύει στην εκδήλωση για τις περιφερειακές εφημερίδες το 2007.
Ο κ. Καραβασίλης γνωστός «γαλάζιος» εκδότης εξαπάτησε δύο φορές το Δημόσιο, πήρε επιχορήγηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και σα να μην έφθαναν όλα αυτά τον βράβευσαν κιόλας.
Την υπόθεση είχε αποκαλύψει με ρεπορτάζ η zougla.gr το 2008. Ο Κωνσταντίνος Καραβασίλης έχει απασχολήσει την Δικαιοσύνη αφού του έχει ασκηθεί  ποινική δίωξη μετά τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Μarconi Press», για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εκδότης εμφανιζόταν ως οικονομολόγος με πλαστό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Τα συμπερασματα δικα σας!!!
 
 
Ο ΝΑΚΟΣ-ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ!!!ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ!!!!
=============================
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ  ΑΜΠΕΛΙ!!!
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: