Πέμπτη

«Επεσε θύμα, ο σύζυγός μου είναι διαμάντι» υποστηρίζει η Ελένη Παπαγεωργοπούλου !!!!

«Επεσε θύμα, ο σύζυγός μου είναι διαμάντι» υποστηρίζει η Ελένη Παπαγεωργοπούλου

Κάθε ευθύνη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης του καταδικασθέντος συζύγου της Βασίλη Παπαγεωργόπουλου αρνήθηκε η σύζυγός του Ελένη, χαρακτηρίζοντας την έρευνα που εντόπισε ένα εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ως «κατάπτυστη».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η κυρία Παπαγεωργοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η έρευνα που βρήκε ένα εκατ. ευρώ στο λογαριασμό του συζύγου μου ήταν κατάπτυστη» προσθέτοντας εμφατικά πως «εγώ ως οδοντίατρος θα έκανα καλύτερη. Απολύτως νόμιμα ήταν τα χρήματα. Στα 12 χρόνια δημαρχίας του δηλώσαμε 2,14 εκατ. ευρώ επίσημα».

«Επεσε θύμα, ο σύζυγός μου είναι διαμάντι, ο τιμιότερος άνθρωπος» συνέχισε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου εξηγώντας πως «βρισκόμαστε σε τραγική θέση. Δεν συμμετείχε καθόλου σε όσα γίνονταν, δεν ήταν η δουλειά του, δεν έφτανε τίποτε από αυτά τα χαρτιά στο δήμαρχο ούτε υπέγραφε ποτέ τίποτε».

Για τις δηλώσεις του τότε ταμία του Δήμου Παναγιώτη Σαξώνη ότι έδινε χρήματα στον γενικό γραμματέα Μιχάλη Λεμούσια και αυτός τα έδινε στον τότε δήμαρχο, η Ελένη Παπαγεωργοπούλου δήλωσε ότι «ο Σαξώνης μπορεί να λέει ό,τι θέλει δεν έχει φέρει ούτε έναν μάρτυρα ούτε τους έχει δει κανείς μαζί».

Πρόσθεσε ότι όλοι οι ισολογισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης ήταν πλήρως τακτοποιημένοι και πέρασαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναγνωρίζοντας ότι πιθανώς πέρασαν με πλαστά έγγραφα.

Η κυρία Παπαγεωργοπούλου, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του πρώην δημάρχου, μίλησε και στην τηλεόραση του Alpha, όπου εμφανώς ταραγμένη είπε πως «είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε ύστερα από 40 χρόνια», περιγράφοντας, παράλληλα, τις πρώτες στιγμές του κ. Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή: «Θα βρίσκεται στο κελί των φυλακών Διαβατών μαζί με άλλους 9 έγκλειστους», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η κυρία Παπαγεωργοπούλου χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την κατάθεση του Γιάννη Μπουτάρη στο Δικαστήριο, ενώ ερωτηθείσα ποιους εννοούσε ο σύζυγός της στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας λέγοντας «κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις» είπε: «Εννοούσε την πολιτική αγωγή και τη διοίκηση Μπουτάρη».

Για «πολιτική δίκη» κάνει λόγο ο Παπαγεωργόπουλος


Για «πολιτική δίκη» κάνει λόγο ο Παπαγεωργόπουλος

Για «πολιτική δίκη» με αποκλειστικό κριτήριο «την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών» κάνει λόγο ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σε δήλωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του πολιτικού του γραφείου, μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης-μαμούθ στον δήμο.

«Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε πολλά χρόνια πριν αναλάβω δήμαρχος, μου επέβαλαν ποινή ισόβια. Είναι φανερό ότι η δίκη εξελίχθηκε σε πολιτική δίκη και με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση του τέως δημάρχου.

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Ελληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε» εκτίμησε ο τέως δήμαρχος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου» και επανέλαβε τη δήλωση που έκανε στο δικαστήριο: «Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου Γιώργος Αποστολάκης απάντησε στον τέως δήμαρχο: «Πάντως, εμείς δεν θα είμαστε αυτοί».

Aντε ΝΤΟΥ ολοι για Καναδα!!!!!Συμφωνία Ελλάδας-Καναδά για την Κινητικότητα των Νέων

Συμφωνία Ελλάδας-Καναδά για την Κινητικότητα των Νέων

Η Συμφωνία Ελλάδας-Καναδά για την Κινητικότητα των Νέων, η οποία υπογράφηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού του Καναδά Στ.Χάρπερ στην Ελλάδα, τον Μάιο 2011, κυρώθηκε και τίθεται, Φεβρουάριο 2013, σε ισχύ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η συμφωνία αυτή, προβλέπει απλοποιημένες διαδικασίες, ώστε νέοι Έλληνες και Καναδοί πολίτες, από 18 μέχρι 35 ετών, να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν, να διαμείνουν και να απασχοληθούν έως 12 μήνες στην κάθε χώρα αντίστοιχα, εφόσον πληρούν μία από τις εξής τρεις προϋποθέσεις:

(α) Είναι απόφοιτοι ιδρυμάτων μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία με προκαθορισμένο συμβόλαιο απασχόλησης.

(β) Είναι σπουδαστές ιδρυμάτων μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια προκαθορισμένη πρακτική άσκηση.

(γ) Είναι πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν για μακράς διάρκειας διακοπές, με δυνατότητα προσωρινής εργασίας για να συμπληρώσουν τους οικονομικούς πόρους τους.

Οι ενδιαφερόμενοι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας του Καναδά στην Αθήνα. Αντίστοιχα, οι Καναδοί πολίτες θα μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Οττάβα.

Κείμενο για τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα των δύο υπουργείων Εξωτερικών.

Κυριακή

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ: “ψήφιζουν αλλοδαποί που δεν μιλούν ούτε λέξη Ελληνικά”!




ΠΑΣΟΚ: Καταγγελίες και για… αλλοδαπούς!

Εντάξει, την προνομιακή σχέση του ΠΑΣΟΚ με αλλοδαπούς διαμένοντες εν Ελλάδι τη γνωρίζουμε λίγο-πολύ. Ειδικά στις εκλογές του 2000 (πότε θα γραφτεί η ιστορία ντροπής αυτών των εκλογών;) αλλά και στην αλήστου μνήμης εποχή του ΓΑΠ, τότε που διάφοροι

αλλοδαποί (πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί, σομαλοί και… άλλες δημοκρατικές δυνάμεις) πρωταγωνιστούσαν στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ κραδαίνοντας πράσινα σημαιάκια και φωνάζοντας «ζήτω ο Γιώργος»!Αλλά και επί Μπένι;Και τώρα να πρωταγωνιστούν;Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στην Ιπποκράτους έχουν φτάσει καταγγελίες ότι (και) στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή συνέδρων σε διάφορες περιοχές εμφανίστηκαν και ψήφισαν πολλοί αλλοδαποί, ακόμα και άτομα που δεν μιλούν ελληνικά!Ε, φαίνεται ότι την… τεχνογνωσία παλιότερων περιόδων την πήρε και ο μηχανισμός του νέου αρχηγού και την εφαρμόζει σήμερα!Για να δούμε, θα τους… κράξει ο Παναγιωτακόπουλος;Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, το ΠΑΣΟΚ διδάσκει!

Ο κουμπάρος

20130224-185357.jpg
http://www.staparaskinia.gr/2013/02/blog-post_8160.html#ixzz2LqxPr5La

O Yπουργος τ γαμπρος του Τσαλδαρη που χωρισε την κορη του μολις μπηκε στη Βουλη αρνείται να επαναφέρει την προϋπόθεση του "Γένους" για την είσοδο στις στρατιωτικές σχολές...



Το Ελληνικό Γένος δεν... έχει σημασία για τις στρατιωτικές σχολές !!! «Θυσία» στα μικροπολιτικά συμφέροντα κινδυνεύει να γίνει η μελλοντική ομοιογένεια και διατήρηση της μαχητικής ικανότητας του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων αφού ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αποφεύγει να επαναφέρει την προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψηφίους για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές (ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ).
Χωρίς φόβο και πάθος, ρωτάμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο:...

ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ την Πατρίδα;
ΠΟΥ την ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ;
ΠΟΣΟ την ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ;

Έχω το δικαίωμα - θέλω να πιστεύω - ως Έλληνας Πολίτης που υπηρέτησα την πατρίδα μου κάτι παραπάνω από ΔΥΟ χρόνια και, μάλιστα, με ζόρικες αποστολές και αξιωματικούς με στήθος γιομάτο παράσημα ανδρείας και δάφνες σε πεδία μάχης (και όχι για φάκες και στιφάδο), να ρωτήσω τον Επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων Πολιτικό Άνδρα για την προσφορά του στην Πατρίδα!

Και θα νοιώσω υπερηφάνεια - σε αυτές τις δύσκολες εποχές - αν ο φίλτατος Πάνος Παναγιωτόπουλος μου πει για την προσφορά του στην Πατρίδα. Ας περιμένω.

(Ε.Ω. 21/09/2012 – ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)




Παρά το γεγονός ότι......

η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κηρύξει αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση δίνει τη δυνατότητα να κλείσει την κερκόπορτα που άνοιξε το 2010 ο τότε υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Ευάγελος Βενιζέλος, επιτρέποντας επί της ουσίας την είσοδο αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές, η νυν ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α. εμφανίζεται απρόθυμος να ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες επαναφοράς της προϋπόθεσης του ελληνικού γένους στην προκήρυξη των ΑΣΕΙ για το έτος 2013-2014.

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει επιχειρηθεί να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι γύρω από το θέμα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση μεταξύ των εννοιών του γένους, της υπηκοότητας και της ιθαγένειας, τακτική που απ’ ό,τι φαίνεται ακολουθεί πλέον και η Νέα Δημοκρατία, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. «Οι προκηρύξεις για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές τα τελευταία δύο χρόνια έχουν παραλείψει αυτό που ιστορικώς συνέβαινε, δηλαδή ανάμεσα στα προσόντα επιλογής να είναι και το ελληνικό γένος.

Πλέον απαιτείται μόνο η ιθαγένεια. Πράγμα που σημαίνει ότι εκείνοι που έχουν πάρει την ελληνική ιθαγένεια χωρίς να είναι ελληνικού γένους, ακόμη και εκείνοι δηλαδή που πήραν την ελληνική ιθαγένεια όταν εφαρμόστηκε ο νόμος Ραγκούση, δικαιούνται να δώσουν εξετάσεις στις ΑΣΕΙ», αναφέρει σχετικά ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα στις προθέσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας είναι, προτού λάβει την οποιαδήποτε απόφαση, να έρθει σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και κυρίως με τον κ. Βενιζέλο, υπό τον φόβο της πρόκλησης τριγμών στο κυβερνητικό σχήμα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει έρθει να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα στο Πεντάγωνο εξαιτίας και των συνεχών μειώσεων που έχουν υποστεί στις αποδοχές τους τα στελέχη του στρατεύματος. Δεν είναι άλλωστε λίγοι εκείνοι οι αξιωματικοί που εκτιμούν πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αδιαφορεί για τις συνέπειες που θα έχει στην ομοιογένεια των ενόπλων δυνάμεων η είσοδος αλλοδαπών που προέρχονται κυρίως από χώρες εκτός Ε.Ε.

Ηδη να επισημάνουμε πως ένα ποσοστό 7% του συνόλου των σπουδαστών στις στρατιωτικές σχολές δεν είναι Ελληνες στο γένος, ποσοστό που αναμένεται αναλογικά να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια, λόγω και της μείωσης των εισακτέων στις ΑΣΕΙ που έχει επιβάλει το τρίτο μνημόνιο. Με δεδομένο άλλωστε ότι η απαλοιφή της προϋπόθεσης του γένους από την εγκύκλιο που αφορούσε την προκήρυξη των στρατιωτικών σχολών έγινε για πρώτη φορά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, αναμένεται ότι οι πρώτοι αλλοδαποί ανθυπολοχαγοί, σημαιοφόροι και ανθυποσμηναγοί θα αρχίσουν να εντάσσονται στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων σε δύο χρόνια.

Το συγκεκριμένο θέμα, πάντως, έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς μία ομάδα πολιτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο εν αποστρατεία όσο και εν ενεργεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν καταθέσει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της υπουργικής απόφασης του κ. Βενιζέλου για την εγκύκλιο που αφορά στην εισαγωγή στις ΑΣΕΙ, όπου αναγράφεται στα προσόντα των υποψηφίων η ελληνική ιθαγένεια και όχι το γένος, όπως αναγραφόταν στη σχετική εγκύκλιο του 2009.

protothema.gr

Έλληνας φοιτητής στο Columbia αναγκάζει τον Παπανδρέου να παραδεχτεί: Τα κάναμε όλοι μαντάρα!



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου τα… ακούει από Έλληνες του εξωτερικού. Πριν μερικές μέρες, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε τις διαλέξεις στου στο πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Τον παρουσίασε μάλιστα με όλες τις τιμές ο Ρομπερτ Λιμπερμαν, που αναμένεται να είναι ο επόμενος πρύτανης της σχολής των Διεθνών Σπουδών.

Όπως συνηθίζει, ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για όλα τα καλά που έκανε η κυβέρνηση του, για την Ευρώπη που δε βοήθησε όταν και όσο έπρεπε την Ελλάδα. Πουθενά δεν έδειξε να αναγνωρίζει πως έγιναν λάθη. Και τότε, ένας Έλληνας φοιτητής τον υποχρέωσε να πει mea culpa!

Είναι ο φοιτητής που τον αποκάλεσε μέλος δυναστείας...

«Είμαι κι εγώ Έλληνας. Είστε μέλος μιας ελληνικής δυναστείας. Ο πάππους σας ήταν πρωθυπουργός, ο πατέρας σας επίσης και μετά εσείς. Μιλάτε για μεταρρυθμίσεις από το 2008 και μετά. Αλλά κάτι πήγε λάθος στην Ελλάδα από το 1974 έως το 2008. Δουλεύαμε σκληρά αλλά ήμασταν αντιπαραγωγικοί και ο δημόσιος τομέας ήρθε να προσφέρει δουλειά και οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία κι εσείς εξευρωπαΐσατε το πρόβλημα. Δε μπορείτε να μας πείτε ένα «mea culpa» πρώτα; Ένα τα κάναμε θάλασσα (σ.σ. we really screwed up η ακριβής του έκφραση). Σαν Έλληνας ντρέπονται για όσα έχουν συμβεί κι εσείς είστε εκεί και μιλάτε για συνεργασία και μπλα μπλα μπλα...», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας φοιτητής. Και καταχειροκροτήθηκε!

Ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε ψύχραιμος, ίσως λιγότερο χαμογελαστός αλλά απάντησε: «δε διαφωνώ μαζί σου. Πραγματικά τα κάναμε μαντάρα στην Ελλάδα. Και αυτό είπα στην αρχή... Έχουμε ευθύνες, αλλά υπάρχουν και ευθύνες στην Ευρώπη, λιτότητα και μεταρρυθμίσεις δεν πάνε μαζί, το είχε πει και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ».

Ο πρώην πρωθυπουργός επιχείρησε να απαντήσει και στην περίφημη δήλωση πως υπάρχει τεράστια διαφθορά στην Ελλάδα. «Κατηγορήθηκα όταν είπα ότι υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα. Αλλά το είπα γιατί ήθελα να το αλλάξω, δεν ήθελα να το κρύψω».

Παράλληλα, απάντησε και στο «είστε μέλος μιας ελληνικής δυναστείας», λέγοντας: «Συνήθως οι δυναστείες δεν εκλέγονται. Εγώ υπήρξα πάντα δημοκρατικά εκλεγμένος στη ζωή μου. Πάλεψα μάλιστα για δημοκρατικές αλλαγές στο κόμμα μου, όπως η άμεση εκλογή. Εκλέχτηκα δύο φορές έτσι. Και ξέρετε υπάρχουν οικογένειες και οικογένειες.

«Ο παππούς μου εξορίστηκε και φυλακίστηκε έξι φορές, παραλίγο να τον εκτελέσουν κιόλας, παλεύοντας για τη Δημοκρατία. Ο πατέρας μου κι αυτός δύο φορές. Επομένως, δεν ήταν ποτέ υπόθεση μιας βασιλικής δυναστείας, ήταν ένας συνεχής αγώνας για τη δημοκρατία», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ





 

Fox News:Ο Παπανδρέου έριξε την Ελλάδα στα βράχια και τώρα έρχεται να διδάξει στο Κολούμπια

Εν τω μεταξυ επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό εξαπολύει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News. Με ειρωνικά σχόλια αποδοκιμάζει το πανεπιστήμιο που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να “διδάξει τους φοιτητές πώς να διευθύνουν μια οικονομία στην καταστροφή”.

Με ένα άκρως επιθετικό άρθρο το αμερικανικό δίκτυο Fox News χλευάζει τον πρωην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που καλείται από το School of International and Public Affairs, του Πανεπιστημίου του Κολούμπια, να διδάξει για την οικονομική κρίση.

"Μπορεί να θέλει να τους διδάξει πώς να διευθύνουν μια οικονομία στην καταστροφή" είναι η υποσημείωση τους άρθρου με τίτλο “Ελληνική Τραγωδία; Ο Παπανδρέου καλείται να διδάξει πως να διαχειριστείς μια κρίση!”

“O Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην σοσιαλιστής πρωθυπουργός που ήταν στο τιμόνι της Ελλάδας όταν τσακίστηκε πάνω στα βράχια της δημοσιονομικής καταστροφής, βρήκε μια δουλειά, να διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Columbia, από όλα τα πράγματα, το πώς να διαχειρίζεσαι μια οικονομική κρίση” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο.

Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα ευρωπαϊκών οικονομικών υποθέσεων στο Competitive Enterprise Institute, Matthew Melchiorre, “είναι θετικό το γεγονός ότι οι φοιτητές θα λάβουν γνώση από πρώτο χέρι, από κάποιον που ήταν μέσα στην κατάσταση. Αλλά πρέπει επίσης να λάβουν υπόψιν τους το γεγονός ότι το κόμμα του, είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη ενός υπερβολικού κράτους , κάτι που έγινε πρόβλημα από το 1981. Οι μη βιώσιμες υποσχέσεις του κόμματός του προς τον ελληνικό λαο, έχουν τώρα επιπτώσεις. Και αυτός συμμετείχε άμεσα στην δημιουργία όλων των προβλήματων που έχει η Ελλάδα σήμερα”.

“Ενα πράγμα που δεν θα πρέπει να διδάξει, είναι το πώς να διευθύνεις μια οικονομία. Μπορεί να θέλει να τους διδάξει πώς να διευθύνουν μια οικονομία στην καταστροφή” αναφέρει ο Desmond Lachman από το American Enterprise Institute. “Αντί να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να διορθώσει τα οικονομικά της χώρας του, ο Παπανδρέου συνέχισε τις ίδιες πολιτικές μέχρι που η κρίση χρέους στην Ελλάδα έγινε το πρόβλημα ολόκληρης της Ευρώπης” προσθέτει.

Κατα το ίδιο άρθρο, οι υπερασπιστές του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι είναι το κατάλληλο άτομο για να διδάξει για την διαχείριση μια οικονομικής κρίσης.

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου, σύμβουλος του Παπανδρέου, μιλάει στο Fox News και αναφέρει ότι ο Παπανδρέου εισήγαγε πολλές μεταρρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, όπως η καταπολέμηση των πελατειακών σχέσεων και της έλλειψης διαφάνειας στις χρηματοπιστωτικές υποθέσεις στην Ελλάδα.

Όπως μάλιστα λέει, η σημερινή κυβέρνηση, με επικεφαλής τον κ. Σαμαρά, ακολουθεί ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα, με εκείνο που εισήγαγε ο Παπανδρέου.

Τα παραμύθια με τους ''μεγάλους Ομογενείς επενδυτές'' και οι ''παπατζήδες'' 'Ελληνες πολιτικοί


Το καλοκαίρι πήγαν στην Αθήνα, με τον πρώην πρόεδρο Κλίντον, στην Αθήνα, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και άλλους στις 22 Ιουλίου 2012. Μεγάλη η δημοσιότητα στα ελληνικά ΜΜΕ. Είπαν ΘΑ έδιναν και μερικά εκατομ. δολ. γιά τις ανάγκες του λαού, χώρια οι ''μεγάλες επενδύσεις''. Οι της περίφημης Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'', Λιβέρης, Κάλαμος, Κατσιματίδης και σία, συναντιούνται με υπουργούς όταν αυτοί επισκέπτονται τις ΗΠΑ. Κοντά δύο χρόνια συνεχίζεται το ίδιο παραμύθι. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ είδε τίποτα από αυτούς, απλά επειδή είναι του ''πάρε'' και όχι του ''δώσε''. Περιμένουν να αγοράσουν κάτι σε εξευτελιστική τιμή στην Ελλάδα, όχι να επενδύσουν. Τώρα, ένας ακόμα γραφικός υπουργός της κυβέρνησης των μηδενικών, ο των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος, συναντήθηκε μαζί τους στη Νέα Υόρκη 21 Φεβρουαρίου '13, υποτίθεται γιά... ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα. Μίλησαν και είπαν διάφορα και φυσικά οι ''επενδυτές'' πάντα βρίσκουν ''δικαιολογίες'': Φορολογία στην Ελλάδα, απεργίες, διαδηλώσεις, πολιτική αστάθεια κλπ... Και έτσι απλά, διαιωνίζεται το ίδιο παραμύθι γιά να δικαιολογούν οι σοβαροφανείς 'Ελληνες πολιτικοί, τα ταξιδάκια τους στις ΗΠΑ και αλλού και γιά να πωλούν ελπίδα στον λαό. Φυσικά, οι ''έντιμοι'' 'Ελληνες πολιτικοί, ευελπιστούν και σε καμιά... ''προμήθεια'' γιά την... μεσολάβηση.
κατσιματιδης, αβραμόπουλος, Λιβέρης, Δημητριος_21φεβ13. νεα υορκηΗ ουσία: 'Ολοι αυτοί οι πολυεκατομμυριούχοι ΔΕΝ έχουν δώσει ούτε 1 ευρώ σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. 'Ενας μάλιστα από αυτούς, που θέλει να γίνει και δήμαρχος Νέας Υόρκης, ''έχει βάλει στο μάτι'' τον ''Αστέρα Βουλιαγμένης'', αλλά με την προϋπόθεση να τον αγοράσει σε... εξευτελιστική τιμή. Μιλάμε δηλαδή γιά μεγάλους... ''Ομογενείς πατριώτες'', που θα... ''βοηθήσουν'' την Ελλάδα και τον εξαθλιούμενο λαό της !!!
Σημ.: Ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε και με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, που εκπροσωπεί ποσοστό 17-20% της Ομογένειας ΗΠΑ, αλλά παρουσιάζεται ως...ηγέτης της, άσχετα αν το 80% ούτε θέλει να τον ξέρει.
Υπουργική επίδειξη τυχοδιωκτικής ''φιγούρας'' και κυβερνητικής ανευθυνότητας
Στο γεύμα, σε μιά επίδειξη τυχοδιωκτισμού και ανευθυνότητας, ο υπουργός, προσφέρθηκε να παραχωρήσει το κτίριο της παλιάς πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, γιά να χρησιμοποιηθεί από τους ''σωτήρες'', με την προϋπόθεση, αυτοί να το ανακαινίσουν. Φαίνεται, η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, είναι ''κτήμα'' του κάθε ''φιγουρατζή'' της κάθε κυβέρνησης, γιά να το ''παραχωρεί'' όπου και όπως αυτός ''γουστάρει''... Μιλάμε δηλ. γιά κατάντια.


Θαυμάστε Αμερικανοέλληνες ''θεοφοβούμενους αγριοχρίστιανους'' ΗΠΑ
Οι ''άρχοντες'' του οικουμ. Πατριαρχείου, κατά πλειοψηφία μέλη της εκκλησιαστικής Οργάνωσης ''Ηγεσία των 100'' στις ΗΠΑ, αν και έχουν στο ταμείο 88 εκατομ. δολ., έκαναν χορηγίες 2.3 εκατομ. αλλά δεν έδωσαν τίποτα για την ελληνόφωνη εκπαίδευση στις ΗΠΑ, ούτε για δεινοπαθούντες, ειδικά παιδιά στην Ελλάδα. Κατά τα υπόλοιπα, σε απογευματινά και λοιπά σχολεία της $φιλελληνικής$ Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ, χρησιμοποιούνται αποσπασμένοι δάσκαλοι από Ελλάδα, που τους πληρώνει ακόμα ο... ελληνικός λαός.

''Πάντρεμα'' υπαρκτού ισραηλινού λόμπι και ανύπαρκτου ελληνικού, στην Ουάσιγκτον
Πονηρά ποιούντες οι Αμερικανο-Ισραηλινοί λομπίστες, τώρα που έχουν χάσει δύναμη στις ΗΠΑ, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες ''τους πήραν χαμπάρι'' (ότι ελάχιστα ενδιαφέρονται γιά τις ΗΠΑ, τις οποίες εκμεταλλεύονται άγρια γιά όφελος του Ισραήλ), ''ενσωμάτωσαν'' ευκαιριακούς μικροσυμμάχους. Οι δικοί μας, με πρώτο το υπουργείο Εξωτερικών, θεωρούν την ''ενσωμάτωση'' και ως... ''επιτυχία'' (μέσω ''παπαγάλων'' τους). Στην πραγματικότητα, τα γεγονότα είναι διαφορετικά: Το εβραϊκό -όπως λέγεται- λόμπι, ΔΕΝ δίνει ποτέ. Συμφεροντολόγο, μόνο παίρνει, εκμεταλλευόμενο καταστάσεις και ''χρήσιμους ηλίθιους''... Σημ.: Το γεγονός ότι το ''πάντρεμα'' έκανε ο $φιλέλληνας$ βουλευτής Φλόριδας, ο Γκας, γιά τους γνωρίζοντες, ''τα λέει όλα''.

Προς τον μέγιστο των υπουργών, Δημ. Αβραμόπουλο, υπουργείο Εξωφρενικών, Αθήνα
Λεφτά υπάρχουν... Γεν. πρόξενος στον Καναδά συχνά ταξιδεύει πρός Λας Βέγκας και Καλιφόρνια, Σαββατοκύριακα και ίσαμε πρόσφατα... διαφήμιζε τα ταξίδια του, στο facebook, φωτογραφικά. Πιθανά να 'ναι πλούσιος και να κάνει την ζωή του... Μιά χαρά πάτε ως υπουργείο, δηλ. στο πουθενά, όπως πάντα, προς δόξα του Light Lifestyle σας... Shalom.
Y.Γ.: Υπουργάρα, μέσα σε 7 μήνες, ξεπέρασες σε συγκάλυψη σκανδάλων ΥΠ.ΕΞ., ακόμα και GAP, Ντόρα.
Και κάτι άλλο: Πρεσβείες και προξενεία σου, στην Β. Αμερική, ασχολούνται μόνο με κοινωνικές εκδηλώσεις και να μαζεύουν χρήμα από Ομογενείς, γιά πληρεξούσια, διαβατήρια κλπ. Αλλά δεν ασχολούνται με την προβολή της Ελλάδας ή αντιμετώπισης αρνητικών δημοσιευμάτων γιά την Ελλάδα. Φυσικά, παραμένουν κλειστά, αργίες στην Ελλάδα, αλλά και αργίες στην Αμερική. Ναι, εντάξει. ''Εξυπηρετούν'' γιά... λίγες ώρες την εβδομάδα.

Ενθουσιαμένοι οι του American Jewish Committee με τον Δ. Αβραμόπουλο
Επειδή ο υπουργός, με απόφασή του, τοποθέτησε την διακεκριμένη kosher-ολόγο κυρία Φωτεινή Τομαή (εμπειρογνώμονα πρεσβευτή Α' και ιστορικό), ως ''Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος''.

Οι ''λεφτάδες'' και εθνο-''σωτήρες'', 2 χρόνια, ΔΕΝ έχουν δώσει ούτε 1 ευρώ σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα.


Τα παραμύθια με τους πολυεκατομμυριούχους ''Ομογενείς επενδυτές'' της οργάνωσης ''Hellenic Initiative'' και οι ''παπατζήδες'' 'Ελληνες πολιτικοί
κατσιματιδης, αβραμόπουλος, Λιβέρης, Δημητριος_21φεβ13. νεα υορκηKωμικοτραγικά: Κι ενώ οι της οργάνωσης Hellenic Initiative, που υποτίθεται ΘΑ... ''σώσουν'' την Ελλάδα με... ''επενδύσεις'', ανακοινώνουν τα περί γεύματός τους με τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο (σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής το επιβεβαιώνει) βγαίνει την επομένη ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης Τζον Κατσιματίδης και τους... καπελώνει, αφού με δελτίο Τύπου αναφέρει ότι αυτός παράθεσε το γεύμα στον υπουργό: ''February 22, 2013: John Catsimatidis, a leading candidate for Mayor of New York City, hosted an international lunch for the Foreign Minister of Greece Dimitris Avramopoulos yesterday at New York’s storied 21 Club.''
Oι πολυεκατομμυριούχοι και η υπουργική επίδειξη ''φιγούρας'' και ανευθυνότητας
Στο γεύμα, σε μιά επίδειξη ανευθυνότητας, ο υπουργός Εξωτερικών, προσφέρθηκε να παραχωρήσει το κτίριο της παλιάς πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, γιά να χρησιμοποιηθεί από τους ''σωτήρες'', με την προϋπόθεση, αυτοί να το ανακαινίσουν. Φαίνεται, η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, είναι ''κτήμα'' του κάθε ''φιγουρατζή'' της κάθε κυβέρνησης, γιά να το ''παραχωρεί'' όπου και όπως αυτός ''γουστάρει''... Μιλάμε δηλ. γιά κατάντια.


 Παραχωρείται για δωρεάν χρήση το παλαιό κτήριο της πρεσβείας στην Ουάσιγκτον στον οργανισμό


Την προσφορά προς την πρωτοβουλία των ομογενών επιχειρηματιών Hellenic Initiative του παλαιού κτηρίου της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, για να το χρησιμοποιήσουν ως παγκόσμια έδρα του οργανισμού που στόχο έχει την προσέλκυση επενδύσεων προς την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε την Πέμπτη σε γεύμα στη Νέα Υόρκη που παρέθεσε προς τιμή του το «Hellenic Initiative» και ειδικότερα ο επικεφαλής του οργανισμού Ανδρέας Λιβέρης με τον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Γιάννη Κατσιματίδη. Πρόκειται για τον ελληνοαμερικανικό φορέα που είχε διοργανώσει την επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, σε Ελλάδα και Κύπρο τον περασμένο Ιούλιο, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων.
Ως προϋπόθεση για την παραχώρηση ο κ. Αβραμόπουλος έθεσε την επιδιόρθωση από τους ομογενείς του νεοκλασικού κτηρίου, που βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες συνοικίες της Ουάσιγκτον και δεν χρησιμοποιείται. Οι υπηρεσίες της πρεσβείας έχουν μεταφερθεί στο διπλανό, που εγκαινιάστηκε πριν λίγα χρόνια από την κ. Μπακογιάννη.
Η Ελλάδα προχωρεί στο δρόμο της ανάκαμψης και στον επενδυτικό τομέα υπάρχουν νέες ευκαιρίες τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας σε εκατό και πλέον επιχειρηματίες και στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, παρουσιάζοντας συνοπτικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, προκειμένου η χώρα να υπερβεί την οικονομική κρίση.
Ο Υπουργός Εξωτερικών, αφού αναφέρθηκε στο ρόλο και στην στήριξη της Ομογένειας για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, επισήμανε ότι το «Hellenic Initiative» έχει τη δυνατότητα και την προοπτική να εξελιχθεί σ’ ένα παγκόσμιο φορέα του Οικουμενικού Ελληνισμού.
Ανάμεσα στους παριστάμενους, εκτός από τους προαναφερθέντες, ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, ομογενής Ράινς Πρίμπους και πάρα πολλοί επιχειρηματίες, στελέχη χρηματοπιστωτικών οργανισμών και παράγοντες της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Ημιτουριστική επίσκεψη Δημ. Αβραμόπουλου σε Νέα Υόρκη και Καναδά!!!!!

Ημιτουριστική επίσκεψη Δημ. Αβραμόπουλου σε Νέα Υόρκη και Καναδά ''Λεφτά υπάρχουν''... Σε μετάφραση, ''πληρώστε κορόϊδα''
Ο υπουργός Εξωτερικών της χρεοκοπημένης Ελλάδας και η 5μελής συνοδεία του, απολαμβάνουν στις ΗΠΑ ένα (τουριστικό) τριήμερο ''άνευ υποχρεώσεων''

Το επίσημο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών Δημ. Αβραμόπουλου, ολοκληρώθηκε στη Νέα Υόρκη το απόγευμα της Πέμπτης 21ης Φεβρουαρίου '13. Οι επόμενες υποχρεώσεις αρχίζουν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου, στον γειτονικό Καναδά (Τορόντο). Το ''κενό'', από απόγευμα 21 Φεβρουαρίου ίσαμε πρωί 25 Φεβρουαρίου '13, ο υπουργός και οι συνοδεύοντες αυτόν 5 (πέντε) υπηρεσιακοί παράγοντες, το περνούν ως... τουρίστες, με φαγοπότια με συγγενείς και ''φίλους'', ψώνια κ.ά. Φυσικά, τα έξοδα διαμονής σε πολυτελές ξενοδοχείο, διατροφής, μετακίνησης κλπ, τα πληρώνουν τα μόνιμα... ''κορόϊδα''. 'Εχει σημασία αν αυτό το τουριστικό τριήμερο είναι στο Μανχάτταν ή στην Βοστώνη, όπου σπουδάζει ο υιός Αβραμόπουλος;
Στην 5μελή συνοδεία του υπουργού είναι: Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας κ. Παναγιώτης Μίχαλος. Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, πρέσβης κ. Διονύσιος Κοδέλας. Ο πρέσβης κ. Ευάγγελος Σέκερης. Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, κ. Γρηγόρης Δελαβέκουρας. Η κ. Φωτεινή Μαύρου, του διπλωματικού γραφείου του.
Κατά τα υπόλοιπα, με το ''τουριστικό'' υπουργείο Εξωτερικών, ''η ελληνική κυβέρνηση ενεργεί στον κατάλληλο χρόνο -και τόπο- με τον κατάλληλο τρόπο, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα εθνικά συμφέροντα''.

Εβραίοι, ταινίες και το αμερικανικό όνειρο!!!!




For anyone who disputes the fact that Jews run Hollywood, this obscure little documentary film is a must-see. “Hollywoodism: Jews, Movies and the American Dream” is a mainstream production and therefore contains a number of exaggerations and falsehoods. It does, however, make one important concession: namely, that Hollywood — and the industry it spawned — was “largely the product of six movie studios… run for over 30 years by a group of Jewish immigrants” with “strikingly similar backgrounds.”
The 1hr/42m film goes on to explain how these studios, under exclusively Jewish ownership, spent the next several decades using their new medium to create an artificial “American Dream.” As the narrator explains in the introduction: “This is the story of the founders of Hollywood; the story of the idea that became their America — and ours.”
Quoting a host of Jewish film experts, “Hollywoodism” answers the contentious question of Jewish influence on the movie industry straight from the horse’s mouth: as Author/Historian Aljean Harmetz states: “I’m not sure that there was an ‘American Dream’ before the Jews came to Hollywood and invented it.”

Based on Neal Gabler’s best-selling book, An Empire of Their Own: How the Jews Invented Hollywood, the film tells the story of a small group of Jewish immigrants who transformed the technological novelty of moving pictures into the most influential art form of the twentieth century.Adolph Zukor, founder of Paramount, Carl Laemmle of Universal; Louis B. Mayer, of MGM; William Fox of 20th Century Fox, and Harry Cohn of Columbia; were all immigrants (or children of immigrants) who reinvented themselves as Americans. In the process, they transformed America.
“Modern America first saw light on a Hollywood screen,” the documentary begins. “It was largely the product of six movie studios, established in the 1920s, and run for over 30 years by a group of Jewish immigrants” with “strikingly similar backgrounds.”

The moguls — virtually all of them Jewish — included Harry Warner of Warner Bros., born in Poland; Samuel Goldwyn of MGM, also born in Poland; Carl Laemmle of Universal Pictures, born in Germany; Louie B. Meyer of MGM, born in Russia; Adolph Zukor of Paramount Pictures, born in Hungary; and William Fox of 20th Century Fox, also born in Hungary. Harry Cohn of Columbia Pictures was born in New York to German-Jewish parents.
Author/Critic Neal Gabler states: “All of these men who founded Hollywood were born within a 500-mile radius of one another — and all of them wound up within 15 miles of one another in Los Angeles.”
The Jazz Singer (1927), starring Al Jolson, epitomizes in cinematic terms the conflict of the Jew in America. The elderly cantor of a synagogue on the Lower East Side of New York City assumes that his only son will follow in his footsteps and retain the orthodox traditions. But the son would prefer to be an entertainer and goes against his father’s wishes. Years pass and Jakie Rabinowitz, the cantor’s son, has become Jack Robin, a nightclub singer. The crisis comes when the elder Rabinowitz cannot sing the “Kol Nidre” on Yom Kippur and the congregation pressures the young jazz singer to fill in for his father. But Jack’s Broadway opening happens to be the same night.
As Gabler describes this situation: “Jack’s quandary is that he can bring Judaism to show business, but he cannot bring show business to Judaism Ö which is to say that Judaism cannot be reinvigorated or revitalized in America or by America. It is alien to it.”
The Jazz Singer has a happy ending. Jack’s producers allow his Broadway premier to be postponed a night so he can sing the “Kol Nidre” in the synagogue. Then, in his show business triumph, the young Jewish entertainer appears in blackface, “one minority disguised within another,” singing “Mammy” to his mother seated in the enthusiastic audience. The son of the immigrant gets the best of two worlds.
The film explains how, in the late 19th century, these men immigrated to the USA from Eastern Europe, where Jewish populations allegedly faced persecution at the hands of the Russian czar. No doubt exaggerating the extent of Jewish suffering, the narrator explains how, “without warning, death could come crashing down on the defenseless schtetls, reminding the Jews that, as a people, they were permanent outsiders — vulnerable and powerless.”
The future founders of Hollywood came to America with little money, “but they brought with them a new vision of America,” the narrator states. “Hollywood was a dream, dreamt by Jews fleeing a nightmare.”
In 1912, after a brief stint in New York (where, according to the film, the movie business was “monopolized” by bad-guy Thomas Edison), this small band of determined Jews set up shop in California, where they met with instant success. By 1920, they had established their own film studios and began producing hundreds of movies every year.
Interestingly, “Hollywoodism” — while stating that the moguls first came to America “with little money and few belongings” — does not explain how these monumental business ventures were initially financed.
[The 800lb. Gorilla poses this thought: perhaps the six studios, all set up simultaneously by Jews of “strikingly similar backgrounds,” were all financed by the same source -- i.e., Rothschild -- from the very beginning. This certainly appears to have been their modus operandi in most other industries, where so-called “competitors” are actually controlled by the same forces from behind the scenes.]
By the 1920s and 1930s, “seventy-five percent of all Americans went to the movies at least once a week,” the film explains, while movie houses had become “temples of the new Hollywood religion — Jewish values made kitsch.”
“Actors became the gods and goddesses of the new American religion. And where there are new gods there must be new idols, so the studio heads began a movie guild with the lofty title of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences,” the film explains. “It was Meyer’s brilliant idea to create the Oscars, where the movie moguls could honor themselves by giving each other awards. In this way, they went from being a group of immigrant Jews to award-winning American producers.”
The Jewish moguls, however, did more than just establish a superficial and self-serving Hollywood cult (which has never boasted more devotees than it does today). According to sources quoted in the documentary, they also used their new medium to create an American “mass culture” based on self-gratification and consumerism — that which would later become known as the “American Dream.”
“I’m not sure that there was an ‘American Dream’ before the Jews came to Hollywood and invented it,” Author/Historian Aljean Harmetz states in the film. “What you had…was an idea of freedom, but you didn’t have what we have today, which is a popular culture that creates dreams — a dream factory.”
[For more on the transformation of America into a gratification-based society through the medium of advertising -- also at the hands of a small clique of East European Jews -- see Adam Curtis’ brilliant, four-part BBC documentary, “Century of the Self.”]
Film Critic Gabler states: “They created their own America — an America which is not the real America… But ultimately, this shadow America becomes so popular and so widely disseminated that its images and its values come to devour the real America.”
“The grand irony of all Hollywood is that Americans come to define themselves by the shadow America that was created by Eastern European Jewish immigrants…,” Gabler adds. “One could say that the American Dream was really founded in Eastern Europe.”






Σάββατο

Ο Βολιώτης Μίλτος Γεωργακόπουλος που αγόρασε το κτήμα των Ουάσιγκτον



Σημαντική
θέση στον διεθνή επιχειρηματικό χώρο κατέχει ο Μίλτος Γεωργακόπουλος,
γνωστός ως Μίλτος George στην Αμερική, ο οποίος έφυγε από το Βόλο πριν
από 40 χρόνια με μια βαλίτσα και 30 δολάρια στην τσέπη, για να
επιστρέψει εκατομμυριούχος. Η ζωή του συμπολίτη επιχειρηματία, θυμίζει
ταινία, το σενάριο της οποίας έγραψε το απίστευτο κουράγιο και η θέλησή
του να πετύχει, να εξελιχθεί, με οδηγό και σύμμαχο το προσωπικό του
όραμα.

Έχοντας διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο των εστιατορίων, σήμερα
ασχολείται με το real estate, με ανάλογη επιτυχία, προσελκύοντας μάλιστα
το ενδιαφέρoν των Αμερικανικών ΜΜΕ όταν αγόρασε την ιστορικής σημασίας
έκταση Berclair, που ανήκε στον Τσαρλς Ουάσιγκτον, αδελφό του πρώτου
προέδρου της Αμερικής, Τζωρτζ Ουάσιγκτον, και βρίσκεται στην Βιρτζίνια.

Η τεράστια έκταση, που στην κυριολεξία είναι μια μικρή πολιτεία,
περικλείει 45 ακίνητα, την έπαυλη όπου έζησε ο Τσαρλς Ουάσιγκτον και
πολλές ακόμη εγκαταστάσεις, που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Όπως έγραψε
μάλιστα η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Ουάσιγκτον Ποστ «ένας Έλληνας
μετανάστης ήρθε από το Τέξας με εστιατόρια και αγόρασε αυτό το ιστορικό
κομμάτι από τους Αμερικανούς».

Οι επιχειρήσεις του κ. Γεωργακόπουλου έχουν ως έδρα το Ώστιν του
Τέξας και ο ίδιος κινείται μεταξύ Βόλου και Αμερικής, διατηρώντας πάντα
ζωντανούς τους δεσμούς καρδιάς με την γενέτειρά του. Ανατρέχοντας στις
μνήμες των παιδικών του χρόνων, αναφέρει ότι «ο πατέρας μου Σπύρος, είχε
βιοτεχνία μπαχαρικών και καλλυντικών με την επωνυμία «Άρης», η οποία
βρίσκονταν μεταξύ των οδών Αντιστάσεως, Μαυροκορδάτου και Γαμβέτα.

Από παιδί βοηθούσα τον πατέρα μου στην δουλειά και μάλιστα πήγα στο
νυχτερινό γυμνάσιο, συνεχίζοντας να εργάζομαι στην βιοτεχνία». Το όραμά
του για μια επιτυχημένη καριέρα βρίσκονταν πάντα στο επίκεντρο της
σκέψης του και όταν ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, γνώρισε κατά
τύχη ανθρώπους οι οποίοι είχαν αναπτύξει επαγγελματική δραστηριότητα στο
εξωτερικό.

 «Επειδή μου άρεσε να μαθαίνω πράγματα, τους ρώτησα για την ζωή τους
και με προέτρεψαν να αναζητήσω έναν καλύτερο κόσμο, έξω από τα όρια της
Ελλάδας» υπογραμμίζει ο ίδιος. Παίρνοντας την μεγάλη απόφαση να κάνει τα
όνειρά του πραγματικότητα, το 1972 έφυγε από την Ελλάδα σε ηλικία 23
ετών, πηγαίνοντας αρχικά στην Γερμανία. «Όταν κατάλαβα ότι η Γερμανία
ζητούσε εργάτες και όχι επιχειρηματικά μυαλά, έφυγα για την Αμερική σε
ηλικία 25 ετών, με μια βαλίτσα και 30 δολάρια στην τσέπη» αναφέρει ο
γνωστός επιχειρηματίας.


Στη χώρα των μεγάλων ευκαιριών 


Πρώτος σταθμός του ταξιδιού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην
χώρα των μεγάλων ευκαιριών, την Αμερική, ήταν ένα μικρό χωριό, το
Jacksosville της Αλαμπάμα,  όπου εργάστηκε επί αρκετό διάστημα σε
εστιατόρια πλένοντας πιάτα και δουλεύοντας ακατάπαυστα « 85 ώρες την
εβδομάδα, με απολαβές 40 δολάρια την εβδομάδα» θυμάται ο κ.
Γεωργακόπουλος.
Η γνώση των μπαχαρικών, την οποία αποκόμισε δουλεύοντας δίπλα στον
πατέρα του αποδείχτηκε πολύτιμη στην πορεία, οδηγώντας τον ακόμη πιο
κοντά στην επιτυχία. Στην συνέχεια, αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία
του στην Νέα Υόρκη, όπου μετά από τρεις μήνες διέθετε πλέον το δικό του
εστιατόριο, έχοντας προηγουμένως μάθει τα μυστικά της πίτσας από έναν
Κωνσταντινοπολίτη, ο οποίος τον προέτρεψε μάλιστα, προς αυτή την
κατεύθυνση.

«Το πρώτο μου μαγαζί το βρήκα σε μια εβδομάδα, με 1000 δολάρια στην
τσέπη» ομολογεί ο ίδιος. Το «Miltos Pizza Pub» στο νούμερο 69 της
Colombus Avenue, ήταν το πρώτο σκαλοπάτι για την μετέπειτα
επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Γεωργακόπουλου, ο οποίος θυμάται ότι
«πρωτοξεκινήσαμε με ημερήσια είσπραξη 105 δολάρια και φτάσαμε στο
σημείο να εισπράττουμε 900 δολάρια την μέρα.

Σε διάστημα τριών χρόνων είχα αποκτήσει αρκετά χρήματα και αποφάσισα
να μην μείνω στην Ν. Υόρκη, διότι ήθελα να κάνω κάτι καλύτερο από το να
είμαι απλά ένας καλός επιχειρηματίας. Αυτή η σκέψη και η λογική με
οδήγησε στο Τέξας, τονίζει, όπου συνέχισα την δραστηριότητά μου, αφού
προηγουμένως πούλησα το εστιατόριό μου στην Ν. Υόρκη».

Ο Μίλτος Γεωργακόπουλος ήταν ο πρώτος Βολιώτης που πήγε στο Τέξας,
προκειμένου να διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Έχοντας
ως βάση την πρωτεύουσα του Τέξας, το Ώστιν, δημιούργησε ένα ακόμη
πρότυπο εστιατόριο, που συνδύαζε στοιχεία φαστ φουντ, με ποιοτικές
προδιαγραφές, καλές τιμές αλλά και  υψηλής ποιότητας σέρβις. «Έκανα κάτι
διαφορετικό κι έγινα πολύ φημισμένος για την ελληνική μου σαλάτα και το
ντρέσιγκ που δημιούργησα μόνος μου, το οποίο μου απέφερε μεγάλα κέρδη.

Στην Αμερική για να πετύχεις, πρέπει να κάνεις κάτι δικό σου, χωρίς
να αντιγράφεις τους άλλους» επισημαίνει ο ομιλών. «Το εστιατόριό μου με
έχει κάνει αυτό που είμαι σήμερα» δηλώνει ο ίδιος. Διάσημα ονόματα όπως ο
τέως πρόεδρος Μπους, οι κυβερνήτες του Τέξας, η Ντόλι Πάρτον, ο Λαρς
Άρμστρογκ και πολλοί ακόμη, έχουν γευτεί το μενού του συγκεκριμένου
εστιατορίου, το οποίο αποτέλεσε πρότυπη επιχείρηση, που απασχολούσε 25
άτομα προσωπικό και τρεις μάνατζερ.

Η φήμη του Μίλτου Γεωργακόπουλου εδραιώνεται στην Αμερική, ενώ
εφημερίδες και περιοδικά αφιερώνουν εκτενή άρθρα στον δραστήριο Βολιώτη,
ο οποίος δημιούργησε στην πορεία πέντε επιπλέον εστιατόρια, με δύο
συνεταίρους. Παράλληλα η αγορά μετοχών στην διάσημη Αμερικανική εταιρία Schlotzskys που διαθέτει 700 περίπου εστιατόρια ανά την Αμερική και είναι
εισηγμένη στο χρηματιστήριο, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την ήδη μεγάλη
οικονομική του επιφάνεια.


Με όραμα την επιτυχία


Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του δραστήριου Βολιώτη στράφηκαν
παράλληλα στο real estate κι όπως αναφέρει ο ίδιος «μόλις απέκτησα τα
πρώτα μου χρήματα, τα επένδυσα αγοράζοντας γη και στην πορεία, κράτησα
μόνο το πρώτο μου εστιατόριο στο Ώστιν του Τέξας κι ασχολήθηκα πλέον με
τις αγοραπωλησίες γης και ακινήτων, διότι κατάλαβα ότι το εστιατόριο
είναι κάτι που σήμερα το έχεις και αύριο το χάνεις. Είναι δύσκολη
δουλειά και γι’ αυτό ασχολήθηκα με το real estate, αγοράζοντας γη από το
κράτος όταν γίνονται δημοπρασίες».

Σήμερα κινείται επαγγελματικά στο Τέξας, την Αριζόνα και την
Βιρτζίνια, με πολύ μεγάλη επιτυχία και δηλώνει περήφανος για δύο
επιχειρηματικές του κινήσεις. Την αγορά μεγάλου συγκροτήματος γραφείων
στο κέντρο του Ώστιν του Τέξας, αλλά και την αγορά της ιστορικής έκτασης
της Βιρτζίνια, που όπως προαναφέρθηκε, ανήκε κάποτε στον Τσαρλς
Ουάσιγκτον, στρέφοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Greek, food, gyro, gyros, Greek Resturant Austin, Austin, Texas, Greek, Pizza by the slice, pizza, slice, neopolitian, sicilian, greek potato wedges, greek, pizza delivery, delivery, 78705, austin 78705, delivery austin texas 78705, take out, take, out, local delivery, austin delivery, texas
Ο φιλάνθρωπος Μίλτος Γεωργακόπουλος είμαι μέλος των ΑΧΕΠΑΝΣ και
μάλιστα έχει τιμηθεί για την δραστηριότητα που αναπτύσσει. Δίνοντας με
αφοπλιστική ειλικρίνεια την απάντηση στο ερώτημα «ποιο είναι το μυστικό
της επιτυχίας», υπογραμμίζει ότι «στην Αμερική αναγνωρίζεται η εξυπνάδα
σου και σε βοηθάνε, ενώ στην Ελλάδα δεν συμβαίνει το ίδιο».

Στα 66 του χρόνια, έχει κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του,
απολαμβάνοντας την θαλπωρή του πολυτελούς διαμερίσματός του στο Βόλο,
μαζί με την σύντροφο της ζωής του Ελένη Κολέτσιου, ενώ σε τακτά χρονικά
διαστήματα, ταξιδεύει στην Αμερική, όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του.
Στο Βόλο ζουν άλλωστε τα αδέλφια του, ο επιχειρηματίας Γιάννης
Γεωργακόπουλος και η Άννα Ευαγγελινού, οι συγγενείς και οι φίλοι των
παιδικών του χρόνων.

Η περίοδος της κρίσης αναμφίβολα τον προβληματίζει και τον
στεναχωρεί, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «η Ελλάδα θα ανακάμψει όταν
οι έλληνες πάψουν να είναι μεγαλομανείς» και προσθέτει «πρέπει να είναι
περισσότερο ενημερωμένοι και να μην ζουν με την ψευδαίσθηση ότι η
επόμενη κυβέρνηση που θα έρθει, θα τους ξαναδώσει τα χρήματα που
έπαιρναν παλιότερα. Τελείωσε αυτό το όνειρο για μένα». Παράλληλα
προτρέπει τους νέους επιστήμονες να μην διστάσουν να αναζητήσουν μια
καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, λέγοντας χαρακτηριστικά « θα επιστρέψουν
πιο ελεύθεροι στο πνεύμα και με περισσότερα χρήματα για να βοηθήσουν
τους γονείς τους, που τους έστειλαν στο Πανεπιστήμιο».

Ο ίδιος έφυγε για την Αμερική παίρνοντας μαζί του την εικόνα του
πατέρα του και αγωνίστηκε σκληρά προκειμένου να αποδείξει την αξία του.
Σήμερα απολαμβάνει την πατρίδα του και όλα όσα στερήθηκε επί 40 χρόνια,
ομολογώντας παράλληλα ότι «στην Αμερική είμαι ο Μίλτος George, ο
Αμερικάνος κι όταν έρχομαι εδώ, γίνομαι το Βολιωτάκι».



Πέθανε ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.

Ήταν εκδότης της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα".

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.

Ο Γρηγόρης .......

Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1938. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές πήρε το πτυχίο της Παντείου Σχολής. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» το 1965. Στη συνέχεια εργάστηκε στον «ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ», ενώ από το 1981 υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Θάνατο του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, ο οποίος «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 75 ετών. Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1938. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές πήρε το πτυχίο της Παντείου Σχολής. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» το 1965. Στη συνέχεια εργάστηκε στον «ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ», ενώ από το 1981 υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ». Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και ενημερώνει ότι η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη.

Παρασκευή

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3 με τον 'Ακη Παυλόπουλο.

Το ίδιο παραμύθι περί «νεοναζισμού» εξιστόρησε και ο Μανιάτης


Το ίδιο παραμύθι περί «νεοναζισμού» εξιστόρησε και ο Μανιάτης


Την ημερίδα του ΠΑΣΟΚ, με θέμα “η Ελλάδα απέναντι στο νεοναζισμό, στη ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία” άνοιξε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Γιάννης Μανιάτης.

Ο Μανιάτης υπογράμμισε ότι έχει μεγάλη σημασία σε τέτοιες εποχές να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε ποια είναι αυτά που μαςενώνουν και σημείωσε ότι στις εκλογές του Μαΐου το ΠΑΣΟΚ έθεσε το ζήτημα του νεοναζισμού, αλλά, πρόσθεσε, δεν ήταν λίγοι αυτοί που βιάστηκαν να κηρύξουν το τέλος της Μεταπολίτευσης, οδηγώντας τους πολίτες στην απαξίωση του κοινοβουλευτισμού.

Επιπροσθέτως, ο Μανιάτης αναφέρθηκε στην απόφαση του ΠΑΣΟΚ να κινηθεί επιθετικά εναντίον σε φαινόμενα ρατσισμού και να πει “όχι στο ναζισμό” και “όχι στο φασισμό”. Τόνισε επιπλέον ότι δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Με λίγα λόγια, ο Μανιάτης συνεχίζει να ονειρεύεται «νεοναζισμούς» και άλλα αποκυήματα της φαντασίας του… Αυτό που προσπαθεί είναι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, καθώς φοβάται την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο Ελληνικός λαός έχει κατανοήσει πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της μίζας και της διαφθοράς και το μόνο που κάνει είναι να λοιδορεί τον Έλληνα πολίτη. Εξάλλου, φέρει την πλήρη ευθύνη για την οικονομική κατάσταση της χώρας, την επιβολή του μνημονίου και για την εξαθλίωση που βιώνει ο Έλληνας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό κόμμα που αντιδρά και μπορεί να αντιμετωπίσει τη δικτατορία του ΠΑΣΟΚ.

Το αλτσχάιμερ του κ. Σταύρου Παπασταύρου

papasta 

Τι υποστηρίζει ο πρώην πλέον Διευθυντής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της ΝΔ, κ. Σταύρος Παπασταύρου στην τελευταία ανακοίνωσή του;

Πρώτον, ότι το όνομά του δεν εμφανίζεται με κανένα τρόπο, και με καμμία ιδιότητα, στο λογαριασμό των 550 εκατ. Δολαρίων της λίστας Λαγκάρντ.

Δεύτερον, ότι ήταν απλά δικηγόρος της εταιρίας διαχείρισης αμοιβαίου κεφαλαίου, που ανήκε από το 2006 στην εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Ζυρίχης τράπεζας EFG INTERNATIONAL του Ομίλου Λάτση.

Για πάμε να δούμε όμως, πως έχουν τα πράγματα. Όπως αποκαλύφθηκε, πίσω από τον περίφημο λογαριασμό των 550 εκατ. Διλαρίων κρύβονται 10δες off shore εταιρίες. Σε αυτές περιλαμβάνονται , η Capital Management Advisors Investments ltd, η Capital Management Advisors Technology Venture Partners, και η Capital Management Advisors Multi Hedge.

Στις εταιρίες αυτές εμπλέκεται ο Ελληνοεβραίος χρηματιστής Σάμπυ Μυωνίς, και όχι μόνο.

Ας πάμε πρώτα στον οικονομικό τύπο. Σε δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής στις 26 Νοεμβρίου του 2007, με τίτλο « Hedge Funds: θετική χρονιά το 2007», διαβάζουμε επι λέξει: ««H CMA είναι fund of hedge funds, δηλ. αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε πολλά hedge funds για καλύτερη διασπορά κινδύνου. Ιδρύθηκε το 1998 από τους Σάμπυ Μιωνή και Αγγελο Μεταξά, οι οποίοι μαζί με τον Σταύρο Παπασταύρου αποτελούν τους τρεις βασικούς διαχειριστές.»

Πάμε τώρα και στα επίσημα έγγραφα. Ο ετήσιος απολογισμός της EFG INTERNATIONAL για το 2006, έτος κατά το οποίο εξαγώρασε την CMA, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Στη σελίδα 34 αναφέρεται ξεκάθαρα, ότι στην CAPITAL MANAGEMENT ADVISORS στις Βερμούδες, ο Σάμπυ Μυωνίς είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας και υπεύθυνος για την επενδυτική στρατηγική, ενώ ο Σταύρος Παπασταύρου είναι αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, αρμόδιος για τις νομικές υποθέσεις.

Στις 30 Απριλίου του 2010, η Capital Management Advisors Global Hedge εξέδωσε το ετήσιο οικονομικό της δελτίο. Στη σελίδα 10 διαβάζουμε σε

ελεύθερη μετάφραση από τα αγγλικά, ότι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, από τις 16 Μαρτίου του 2009, μέχρι τις 16 Μαίου του 2009, εκτελούσε χρέη διευθύνοντα συμβούλου, στη θέση του κ. Christopher Fish: "To ensure seat cover (see below) from 16 March 2009 to 16 May 2009, Mr. Stavros Papastavrou acted as an Alternate Director for Mr. Christopher Fish and Mr. Fish was represented by the Alternate Director, Stavros Papastavrou, in one BM and ACM held on 27 April 2009" (Annual Financial Report, 30 April 2010).

Τέλος, στο βιογραφικό του, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου Seissoglou & Partners LP, του οποίου είναι βασικό στέλεχος, ο κ. Παπασταύρου αναφέρει, ότι είναι και νομικός σύμβουλος της CMA Global Hedge PCC Ltd, ενώ έχει δημιουργήσει «έναν αριθμό offshore εταιριών με αμοιβαία κεφάλαια», ενώ έχει «εγκαταστήσει την σχετική υποδομή τους».

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, τι έχει να πει ο κ. Παπασταύρου;
1
2
3
4
5
6

"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΑΒΟΥN ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ, Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ"

samaras-aoz




"ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ...

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΦΟΥ Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΕΛΕΧΩΤΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ , ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΠΟΥΔΩΝ, ΚΡΙΣΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ;;;;;;

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΓΚ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ !!!!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ;;;; Ή ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η Ε.Ε. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ;;;;;;;;;; ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ Ε.Δ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΑΥΣΤΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ.,,,,,, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡEΘEI Η΄ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ !!!!!!!..

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ΄; Η΄Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΟΡΥΒΟΣ ;;;;; ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΠΡΕΨΕ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΩΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ!!!!!!"

Ένας στρατιωτικός

Τετάρτη

Λαρισαιοι Σκαστε !!!!Μαζι τα φαγατε!!!!Το φαγοποτι - το πλιατισκο - οι κομπινες!!!!!Ολα Σφουγγαρι


Συνέλευση Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η Νέα Ένωση»

Συνέλευση Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η Νέα Ένωση»










Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Aγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών «Η Νέα Ένωση», με την πράξη του Νο 9 – 15/02/2013 , ενεργώντας σύμφωνα με το Νόμο 4015 / 2011 και το καταστατικό του , αποφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνεταιρισμού , στα Γραφεία του Χατζημιχάλη 81(1ος όροφος), για την 3η Μαρτίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 πρωϊνή.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο : ΕΚΛΟΓΗ 3ΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Θέμα 2ο :

Α) ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ( ΜΕΛΗ ΕΝΝΕΑ)

Β) ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΣΕΓΕΣ.

Γ) ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ( ΜΕΛΗ ΤΡΙΑ).

Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων σύμφωνα με το άρθρο 30 παρ. 2 του Καταστατικού θα κατατίθενται εγγράφως στα γραφεία του Συνεταιρισμού, μέχρι την 1η / 3/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού  που θα λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την  αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο από το οποίο θα αποδεικνύεται η ταυτότητά των.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας κατά την παραπάνω ορισθείσα ημέρα και ώρα η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε νέα Συνεδρίαση , χωρίς νέα πρόσκληση , την επόμενη Κυριακή  10 Μαρτίου 2013 στον αυτό τόπο και την αυτή ώρα και με τα ίδια για συζήτηση θέματα που αναφέρονται στην πρόσκληση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ?

"ΥΠΟΠΤΗ" ΔΙΑΤΡΙΒΗ, ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ "ΥΠΟΠΤΗ" ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ...

Ποιος είναι τελικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός; Για να δούμε ποιο είναι το ακαδημαϊκό του προφίλ! Μια ματιά στο επίσημα αναρτημένο στο διαδίκτυο βιογραφικό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μας οδηγεί σε ένα πρώτο βασικό συμπέρασμα: "Ο βασιλιάς είναι γυμνός". Ειδικότερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, που αυτοπροβάλλεται ως ειδικός επί των οικονομικών ζητημάτων έχει ως πρώτο πτυχίο, πτυχίο Στατιστικής από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα...
, όχι και ιδιαίτερα  «φημισμένο» πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Bradfordστη Μεγάλη Βρετανία. Από εκεί έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση» (Industrial Technologyand Management) και στη συνέχεια σε χρόνο ρεκόρ για τα ακαδημαϊκά δεδομένα, δηλαδή μέσα σε δύο χρόνια, έλαβε διδακτορικό τίτλο στο ίδιο αντικείμενο («βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση»).

Όποιος γνωρίζει την ακαδημαϊκή πρακτική στα  αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ευρώπη και στην Αμερική αλλά ακόμη και στην Ελλάδα, γνωρίζει πως είναι ιδιαιτέρως «ύποπτο» να εκπονήσει κανείς μια σοβαρή διδακτορική διατριβή μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν μόνον σε χαμηλής ποιότητας πανεπιστήμια και για διατριβές, που δίνονται κατά παραγγελία για την απόκτηση του διδακτορικού «τίτλου» και μόνον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μάλιστα το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά ο τίτλος της σχετικής διατριβής καθώς και εάν αυτή έχει δημοσιευτεί. Επίσης η προσεκτική παρατήρηση των δημοσιεύσεων του κ. Αγοραστού δημιουργεί ασάφειες ως προς το γνωστικό του αντικείμενο, καθώς άλλες κινούνται στο πεδίο των οικονομικών, άλλες στο πεδίο της στατιστικής και άλλες στο αντικείμενο της επιστήμης της διοίκησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι επτά συνολικά εργασίες του είναι δημοσιευμένες σε επιστημονικά περιοδικά, χωρίς ωστόσο να αναγράφεται το τεύχος και οι συγκεκριμένες σελίδες του περιοδικού. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες είναι ανακοινώσεις σε συνέδρια, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται εάν έχουν κάπου δημοσιευτεί…

Εγείρεται συνεπώς το εύλογο ερώτημα  για όσους γνωρίζουν καλά το χώρο του Πανεπιστημίου πως ένας άνθρωπος με τόσο περιορισμένες ακαδημαϊκές περγαμηνές έχει φτάσει στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, χωρίς  καμιά μονογραφία  και μια διατριβή, η οποία μετά από τόσα χρόνια δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί… Ίσως η περίπτωσή του είναι μια από αυτές, που συνηγορούν στη σημερινή κατάντια  του ελληνικού πανεπιστημίου.

Είναι επίσης άξιο απορίας γιατί ο  Περιφερειάρχης δεν αναφέρει πουθενά στο επίσημο βιογραφικό του το γνωστικό αντικείμενο, με το οποίο έχει εκλεγεί αναπληρωτής καθηγητής…

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες της Θεσσαλίας ότι ο αυτοδιαφημιζόμενος ως μεγάλος οικονομολόγος, και για το λόγο αυτό επιλεγής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον τότε Τσάρο και συνάμα καταστροφέα της Ελληνικής Οικονομίας κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, κ. Κώστας Αγοραστός, δεν είναι καν οικονομολόγος, καθώς έχει πτυχίο στατιστικής και διδακτορικό τίτλο στην «βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση».  Είναι επίσης ο άνθρωπος, που με την πρακτική και τη συμπεριφορά του έχει δείξει ότι δεν διαθέτει ακαδημαϊκό ήθος, καθώς συμμετείχε συνειδητά σε κραυγαλέες καλπονοθείες στη Βουλή των Ελλήνων, που δεν προδίδουν σεβασμό στους θεσμούς, ενώ δημιουργούν την πεποίθηση ενός ανθρώπου με περιορισμένες ηθικές αντιστάσεις, ενός ανθρώπου δηλαδή για τη «βρώμικη δουλειά» των «ανωτέρων» του (βλ. Αλογοσκούφη).

Στην 4η θέση το ΕΛΑΜ μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας!




Μέσα σε γενικό κλίμα τρομοκρατίας και με εκατοντάδες περιπτώσεις παραβίασης της εκλογικής νομοθεσίας από τους μηχανισμούς των βασικών υποψηφίων, το Ε.ΛΑ.Μ. κατάφερε να σταθεροποιήσει τις δυνάμεις του και να βρεθεί στην 4η θέση (μεταξύ 11 υποψηφίων) στη σημερινή ψηφοφορία για πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας. Από την Παρασκευή (που τυπικά ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος) τα μέλη του ΕΛΑΜ δέχθηκαν χιλιάδες καταγγελίες από πολίτες, ακόμη και για απειλές από τα κυκλώματα Αναστασιάδη, του τύπου: "θα χάσετε τη δουλειά σας" κλπ.
Το κλίμα αυτό εντάθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και συνεχίστηκε ακόμη και μέσα σε εκλογικά τμήματα. Παρ' όλα αυτά, ο υποψήφιος του Ε.ΛΑ.Μ. Συναγωνιστής Χαραλάμπους έλαβε την τέταρτη θέση με ποσοστό κοντά στο 1% (η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί) και έτσι έγινε το πρώτο βήμα για την εκλογή βουλευτών στην επόμενη βουλή της Κύπρου. Η κατάληψη της 2ης και 3ης θέσης εξελίχθηκε σε θρίλερ, με κερδισμένο τελικά το ΑΚΕΛ (Μαλλάς), που πάει στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Δημοκρατικό Συναγερμό (Αναστασιάδης).

Εκπρόσωποι των Ελλήνων αγροτών στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου



Εκπρόσωποι των Ελλήνων αγροτών από τα μαχητικά μπλόκα των Σερρών στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου
Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους αγρότες, τα κομματόσκυλα δίπλα στους κομματικούς αρχηγούς
Οι συνδικαλιστάδες και τα κομματικά όργανα που καπελώνουν τον δίκαιο αγώνα των αγροτών δεν τολμούν να περάσουν ούτε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αυτό απεδείχθη και σήμερα, που οι κομματικοί εγκάθετοι επισκέφθηκαν όλα τα συστημικά κόμματα (από ΝΔ και ΑΝΕΛ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) απέφυγαν όμως την Χρυσή Αυγή. Και αυτό γιατί η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες χωρίς κομματικές παρωπίδες και σκοπιμότητες. Αντίθετα τα κομματόσκυλα και οι συνδικαλιστές, δηλαδή οι απόβλητοι του αγροτικού κόσμου τρέχουν στα κομματικά γραφεία και παρακαλάνε αυτούς που έφτασαν την αγροτική παραγωγή στο σημερινό χάλι.
Οι ακομμάτιστοι Έλληνες αγρότες, αυτοί που δεν ωφελήθηκαν ποτέ από «γνωριμίες» και πολιτικά τζάκια όμως, αναγνωρίζουν το ενδιαφέρον του Εθνικιστικού Κινήματος για τους ανθρώπους της εργασίας και της παραγωγής. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, εκπρόσωποι των αγροτών από το μπλόκο του Λευκώνα Σερρών συναντήθηκαν με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και τον βουλευτή Β' Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βουλή. Οι εκπρόσωποι των Ελλήνων αγροτών εξέφρασαν στους Συναγωνιστές τα πάγια προβλήματα του αγροτικού κλάδου, όπως είναι το αγροτικό πετρέλαιο, τα χρέη και το συνταξιοδοτικό. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής μετέφεραν τους χαιρετισμούς του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για υψηλό ηθικό και μαχητικό αγώνα, τονίζοντας πως θα πρέπει να παραμείνουν μακριά από εργατοπατέρες που καπελώνουν τις διεκδικήσεις τους.
Δίπλα στους αγώνες των Ελλήνων αγροτών, μακριά από κόμματα και συνδικαλιστές
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγροτών, οι εργατοπατέρες στο πλευρό των κομμάτων που οδήγησαν τους αγρότες στην σημερινή κατάσταση
Η δράση των μεγαλοαγροτοσυνδικαλιστών στην Ελλάδα είναι γνωστή, όπως και ο ρόλος τους για την εξαφάνιση στην ουσία του αγροτικού κινήματος. Η πρωτογενής παραγωγή έχει εξαλειφθεί πλήρως και την ίδια στιγμή οι αγροτοσυνδικαλιστές συνεχίζουν να "παραγοντίζουν " και να συναγελάζονται με τα κόμματα της εξουσίας που ευθύνονται για την κατάντια της Ελληνικής αγροτιάς. Η απόφαση των αγροτοσυνδικαλιστών να συναντηθούν με τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής εντάσσεται στην μικροπολιτική λογική που τρέμει από τα ποσοστά που κατέγραψε ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή στις αγροτικές περιοχές και την θερμή υποδοχή και αποδοχή των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες αγρότες. Η Χρυσή Αυγή θα προχωρήσει στην σύσταση συνδικαλιστικού φορέα στο αγροτικό κίνημα, πραγματικά ακομμάτιστο που θα πρεσβεύει τα δίκαια των Ελλήνων αγροτών.
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον έντιμο και δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών και τους προτρέπει να μείνουν μακριά από όλα τα κόμματα, που κατέστρεψαν την αγροτική μας παραγωγή. Γι' αυτό και οι διάφοροι συνδικαλιστές - αυτοί που καπελώνουν τους αγροτικούς αγώνες - επέλεξαν να συναντήσουν όλα τα κόμματα της βουλής, πλην Χρυσής Αυγής. Η πλήρης αποδοχή των θέσεών μας από τους Έλληνες αγρότες έγινε εμφανής κατά τις δεκάδες επισκέψεις ΑΓΡΟΤΩΝ βουλευτών και στελεχών μας στα μπλόκα των εθνικών οδών.